Piektdienas horoskops: 18. jūnijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops piektdienai, 18. jūnijam.

AUNS

Aunam vienmēr jābūt pirmajās rindās. Tev ir enerģija, plāns A, B un C. Ja šodien darbā kaut kas nenotiek pēc tava prāta, ievelc elpu un noskaiti līdz desmit.

VĒRSIS

Jāsargās no stresa un impulsīviem lēmumiem. Nemaini plānus un norunas, ja tam nav patiešām būtiska iemesla. Svarīga būs finanšu tēma, nepalaid garām jaunas peļņas iespējas.

DVĪŅI

Sargies no nepārdomātiem tēriņiem, neaizdod un neaizņemies. Ja neapmierina atalgojums, tad ir vērts ļaut priekšniecībai noprast, ka esi pelnījis algas pielikumu. Attiecību jomā – simpātijas un piekrišana.

VĒZIS

Prāts darbosies asi, bet jāsargās no pārsteidzības un stresa. Būsi notikumu pirmajās rindās, izvirzīsies līderos, tomēr derētu ieklausīties arī citu cilvēku viedoklī.

LAUVA

Draugu un domubiedru atbalsts. Labs laiks, lai nāktu klajā ar jaunām idejām, un meklētu sponsorus. Tava pieredze un zināšanas tiks novērtētas, neliedz savu padomu citiem.

JAUNAVA

Ja šodien gribas kritizēt kolēģus, darījumu partnerus vai tuviniekus, tad paņem pauzi un padomā, ko iegūsi. Pasauli mainīt nav iespējams, un savi nervi jāsaudzē.

SVARI

Lai arī kādā jomā tu strādātu, Svaru zīmes cilvēkiem piemīt radošais gars. Un šī diena ir ļoti piemērota, lai arī visnotaļ racionālās lietās atrastu kreatīvu risinājumu.

SKORPIONS

Kāds kaut ko apsolīja, kāds teicās izdarīt... bet rezultāts kavējas. Būs vien pašam jārisina svarīgie jautājumi. Kad darba diena galā, sirds ilgojas pēc romantikas.

STRĒLNIEKS

Viss jādara pašam? Vienam? Reizēm mēdz gadīties, ka uz kolēģiem vai biznesa partneriem tā īsti paļauties nevar. Bet varbūt šī ir tava lielo iespēju diena. Piemērots brīdis ienākumu palielināšanai.

MEŽĀZIS

Uzmanies no neskaidrām situācijām, un pirms kaut ko izlemt vai uzsākt, pārbaudi, kas un kā ir patiesībā. Lielisks laiks mācībām, profesionālai pilnveidei un jaunām pieredzēm.

ŪDENSVĪRS

Darbā nopietni pienākumi un ļoti lietišķa atmosfēra. Izcelsies ar zināšanām, pieredzi un darba spējām, kaut arī pašam var šķist, ka viss uz priekšu virzās pārāk gausi.

ZIVIS

Laiks mācīties un paplašināt redzesloku. Prāts būs atvērts jaunām zinībām un informācijai. Veiksmīgi privātie un lietišķie kontakti ar ārzemēm, un vēlme paplašināt redzesloku.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu