Svētdienas horoskops: 20. jūnijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 20. jūnijam.

AUNS

Šo dienu velti atpūtai. Vēlams pievērsties mīļotajam hobijam un darīt to, kas vairo optimismu. Brīvajiem ļaudīm aizraujoša iepazīšanās, bet pāriem iedvesmojoša kopā būšana.

VĒRSIS

Jau no paša rīta labprāt pievērsīsies mājas darbiem. Ir laiks sakārtot saimniecību, kaut ko saremontēt, uzlabot un izdaiļot. Pievakarē mazi dārza svētki (atbilstoši šībrīža noteikumiem) vai draugu ballīte tiešsaistē.

DVĪŅI

Rosīgajiem Dvīņiem pārdomu diena. Prātosi par pasaules lietu kārtību un vēlēsies iedziļināties apkārt notiekošajā, kā arī izprast atsevišķu cilvēku rīcības motīvus.

VĒZIS

Šodien labprāt uzturēsies mājās. Kaut kas jāpiekārto, ja ir dārzs – kāda dobīte jāizravē. Tā lēnītēm un nesteidzīgi. Apčubināsi un ar gardu maltīti palutināsi savus mīļos.

LAUVA

Ja sāksi mājās pārāk diktēt savus noteikumus, tas var izraisīt protestus, it īpaši attiecībās ar bērniem. Viss ir atrisināms ar sapratni un rāmu garu.

JAUNAVA

Mājās nesēdi, jo tad diena pazudīs, kā nebijusi. Dodies izbraucienā vai iesaisties kādās sportiskās aktivitātēs, tas dos mundrumu jaunās – īsās, bet spraigās – nedēļas darbiem.

SVARI

Šodien jāsargās no neapdomīgiem tēriņiem. It īpaši tad, ja gatavojies iegādāties vērtīgas mājas preces. Pērc maz, bet ar kvalitāti. Un saglabā garantijas čeku.

SKORPIONS

Iedziļināšanās sevī un savās izjūtās. Ir īstais laiks, lai sakārtotu domas un saprastu, ko patiesībā vēlies. Iespējams, cilvēki vērsīsies pie tevis pēc padoma.

STRĒLNIEKS

Šodien pirmajā vietā privātā dzīve. Tiekšanās pēc saskaņas un harmonijas. Attiecības ir lauciņš, kur jāiegulda kaut kas no sevis. Varbūt līdz šim esi bijis pārāk aizņemts ar citām lietām.

MEŽĀZIS

Liela nozīme attiecību tēmai. Emocijas dzirkstīs un noskaņos pozitīvi. Nesabojā kaut ko ar spontānu rīcību vai strīdiņiem. Piedzīvojumi un krāsains dzīves karuselis.

ŪDENSVĪRS

Daudz darīšanu ģimenē, jāpalīdz ar padomu radiniekiem, jāapdara mājas solis un jāatrod laiks, lai uzklausītu bērnu vēlmes. Saspringtās situācijas risi ar rāmu prātu.

ZIVIS

Domas kavēsies pie sirdslietām – iespējamas kaislības un pēkšņi pavērsieni. Slepena mīlestība un piedzīvojumi. Pāri jaunu dzirksti var uzšķilt, dodoties romantiskā izbraucienā.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu