"Princi Hariju nosaucu par Edu Šīranu." Kuriozi, kas atgadījušies zvaigznēm, tiekoties ar karalisko ģimeni

Foto: Shutterstock/Apollo.lv kolāža
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pirmās tikšanās mēdz būt neveiklas lielai daļai cilvēku, tomēr, ja jāsatiek karaliskā ģimene, uztraukums var spēlēt vēl lielāku lomu. Slavenības atklāj smieklīgākās un apkaunojošākās situācijas, ar kurām saskārušās, tiekoties ar britu karalisko ģimeni. 

Foto: Denis Makarenko/Shutterstock

Emmas Tompsones jautājums, vai var noskūpstīt Kembridžas hercogu

Aktrisei Emmai Tomsonei 2018. gadā tika piešķirts Britu impērijas ordenis. Ceremonijas laikā, kad princis Viljams piesprauda ordeni, Tompsone Bekingemas pilī izdvesusi "ļoti skaļu un tam brīdim nepiemērotu skaņu". Tomēr abi tikai kopīgi pasmējušies par neveiklo situāciju.

Pilnīgi iespējams, ka viss būtu noritējis vairāk vai mazāk gludi, ja nedaudz vēlāk Emma jokojot nebūtu pavaicājusi, vai viņa var noskūpstīt Kembridžas hercogu. Viņš toreiz kategoriski atbildēja: "Nē, labāk ne!"

Foto: Matteo Chinellato/Shutterstock

Keita Blanšeta un prinča Filipa "asā" mēle

Aktrise "Džonatana Rosa" šovā atklājusi, ka viņa reiz uzaicināta vakariņās Bekingemas pilī. Pieņemšanas laikā Keita gan kļuvusi par upuri Edinburgas hercoga, prinča Filipa "asajai" mēlei - vakariņu laikā viņš pagriezies pret viņu un teicis:

"Es dzirdēju, ka tu esi aktrise? Nu, viņi (red. - ģimene) man Ziemassvētkos uzdāvināja DVD atskaņotāju, un es aizvien nevaru saprast, vai to esmu pareizi saslēdzis. Vai nevarat vēlāk uzmest aci?"

Foto: Tinseltown/Shutterstock

Princi Harijs vai Eds Šīrans?

Aktrise Margota Robija reiz gandrīz ar auto notriekusi princi Hariju. Nezinot, kas patiesībā stāv viņas priekšā, viņa sacījusi princim, ka viņš izskatās kā dziedātājs Eds Šīrans. Robija atklāj, ka Harijs bijis ļoti aizvainots.

Foto: RoidRanger/Shutterstock

Saimons Pegs un neveiklā gaidīšana

Aktiera tikšanās ar karalieni Elizabeti II esot bijusi ļoti neērta. Filmas "The Narnia Chronicles: The Voyage of the Voyage of the Dawn Treader" Londonas pirmizrādē viņš nejauši saskrējies ar karalieni. Monarhe ar Saimonu neesot runājusi, vien skatījusies uz viņu apmēram trīsdesmit sekundes. Pēc protokola pirmā sākt runāt drīkst tikai karaliene, tāpēc klusums ievilcies. 

"Es tikai gaidīju, kad viņa sāks runāt, un zvēru, jau sāku svīst. Visbeidzot viņa pajautāja: "Un ko jūs darāt?" Atbildot uz jautājumu, es viņu domās apskāvu" - "Grehema Nortona" šovā stāstīja Pegs.

Foto: Eleanore Studer/Shutterstock

Deivids Duhovnijs un nepiedienīgs slengs

Reiz Deivids sēdējis blakus princim Čārlzam koncertā, kur viņam nācās paskaidrot, kāda nozīme ir mūziķu dziesmas nosaukumam "Booty call". Tas nozīmē piezvanīt kādam un uzaicināt viņu nodarboties ar seksu. Deivids esot visādi mēģinājis pieklājīgi to paskaidrot, līdz princis saprata un vienkārši pateica: "Ak..." 

Foto: Andrea Raffin/Shutterstock

Emīlija Klārka, satraukums un stostīšanās

Seriāla "Troņu spēles" zvaigzne reiz atzinās, ka tikšanās laikā ar princi Viljamu viņa bijusi tik satraukusies, ka pēkšņi sākusi stostīties. Aktrise tik tikko varējusi izteikt uzrunu "Jūsu majestāte".

Foto: Tinseltown/Shutterstock

Dženija Elisona, basās kājās un "mīļā"

Aktrise "BAFTA" ceremonijas beigās sajututsies ļoti nogurusi, tāpēc nolēmusi novilkt augstpapēžu kurpes. Pastaigājoties pa gaiteni basām kājām, viņa uzskrējusi virsū Kembridžas hercogiem. "Tas ir šausmīgi, ka satiku Viljamu un Keitu. Hercogiene bija augstpapēžu kurpēs un vēl stāvoklī... Es sajutos šausmīgi,” "Džeimsa Kordena" šovā sūdzējusies aktrise. Bet tas vēl nav viss: īsās sarunas laikā

Dženija ieteica arī Ketrīnai atbrīvoties no neērtajiem apaviem un hercogieni nosauca par “mīļo”, kas, kā pati aktrise pareizi atzīmēja, “nepavisam nav saskaņā ar protokolu”.

Foto: Cubankite/Shutterstock

Šons Mendes​s un mūžīgais klusums

Dziedātājs Šons Mendess ar karalieni Elizabeti II tikās viņas 92. dzimšanas dienas svinību pasākuma aizkulisēs. Pirms došanās uz skatuves Šons atradies istabā divatā ar karalieni, bet nav bildis ne vārda, jo protokolā teikts: jums jāgaida, kamēr karaliene jūs uzrunās. "Tāpēc starp mani un karalieni bija 10 minūtes ļoti neveikla klusuma. Viņa nemaz neskatījās uz mani. Es paskatījos pāris reizes un domāju, cik tas ir dīvaini," "The Ellen DeGeneres Show" stāstīja Mendess.

Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock

Bezkaunīgās "Spice Girls"

1997. gadā labdarības koncertā ar princi Čārlzu tikās kulta grupas "Spice Girls" dalībnieces. Skūpstot princi un uzsitot viņam pa muguru, dalībnieces rupji pārkāpa visus protokola noteikumus. 

Tomēr Čārlzs bijis ļoti priecīgs. Vēlāk viņš atzina, ka šī tikšanās bija "lieliskākais brīdis viņa dzīvē".

Foto: Tinseltown/Shutterstock

Bens Afleks un Kembridžas hercogu bērni

Reiz, kad aktieris Bens Afleks ar dēlu Semjuelu apmeklējis kādu bērnu rotaļu laukumu kādā no Londonas apmeklēšanas reizēm, viņa dēls sapazinies ar princi Džordžu un princesi Šarloti. Bet Afleks nesaprata, ar ko viņa bērns spēlējas.

Aktiera prātu nodarbinājis tikai viens - kāpēc šajā bērnu centrā mudž no apsardzes darbiniekiem - vai tiešām tas viss viņa dēļ?

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu