Kā atmest smēķēšanu? Pašmāju TV šovā iepazītā ģimene cīnās ar tēva ieradumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Jelgavnieku Bindru – Blumenauu ģimenes galva Jānis smēķēšanu mēģina atmest jau otro reizi - šis ir līdz šim visgrūtākais no vēlmju burkas izvilktais uzdevums. Pirmā reize kanāla 360TV šova "Ģimene burkā" kameru priekšā noslēdzās ar fiasko, bet otrajā reizē jau ir panākts neliels progress.

"Šonedēļ bija jāpilda uzdevums, kuru jau vienreiz pildīju - atmest smēķēšanu. Neteikšu, ka gāja labi, bet neteikšu arī, ka gāja slikti. Uzlīmēju nikotīna plāksteri, bet tāpat vilka ārā pīpēt. Es jau saku godīgi - tā kā ir. Ir grūti pārslēgties, bet, protams, cenšos. Man gan liekas, ka tas nav iespējams," tā Jānis.

Agrita atzina, ka pirmā reize, atšķirībā no otrās, bija pilnīga izgāšanās: "Jāsaka tā, ka pirmajā reizē viņš nemaz īsti necentās. Pateica, ka nevar, negrib un viss. Šoreiz jau viņš centās - nopirka nikotīna plāksterus, līmēja tos un mazāk pīpēja. Tas, ka ir grūti, nenozīmē to, ka tas ir neiespējami."

Neskatoties uz centieniem, Jānis tāpat vairākas reizes tika pieķerts smēķējam. "Zini kā, gribējās izrādīties, ka metu nost, bet tāpat mani pieķēra. Tagad, kad lietoju plāksteri es nepīpēju veselu cigareti, bat gan pusīti," viņš attaisnojas.

Vairāk uzzini video!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu