Starp Magoni un Žani kameru priekšā izceļas strīds par bērnu drēbēm (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šovā "Slavenības. Bez filtra" starp Magoni Šutovieni un viņas vīru Žani izcēlies strīds - abi nevar vienoties par to, kas ceļojumā jāņem līdzi no bērnu drēbēm. 

Gan Magonei Šutovienei, gan viņas vīram Žanim ir katram savs viedoklis par to, kas ceļojumā jāņem līdzi no bērnu drēbēm, un neviens no viņiem negrasās piekāpties. Magone uzstāj, ka meitai jāvalkā kleitas un svārki, bet vīrs uzskata, ka pienācis laiks biksēm un šortiem

"Manā pieredzē izbraucieni ar bērniem vienmēr ir traģiski. Viņš domā tā, es atkal kaut ko citu, un tad sākas. Man vienmēr liekas, ka vajag paņemt līdzi lieku kārtu, viņš atkal saka, ka nevajag tik daudz panckas ņemt līdzi. Nevaram nekad atrast to kopsaucēju," saka Magone.

"Es bērniem dodu alternatīvas. Bērniem pašiem ir jāizvēlas. Bērni paši prot izlemt, viņi ir mūsu nākotne," stingrā balsī saka Žanis.

Magone tam nepiekrīt: "Viņš sūdzas, ka mums visu laiku ir līdzi ir tie mūžīgie maisi. Kāpēc mums ir tie čemodāni, ja braucam uz vienu dienu, turklāt nepaliekam pat pa nakti? Es saku - moška vajadzēs, iekritīs ezerā un paliks slapji, pa ceļam apvemsies. Labāk, ka ir lieks, nevis, ka nav, ko nomainīt."

Kā atrisinājās strīds? To uzzini video!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu