Jelgavas novadā vīrs, iespējams, vardarbīgi nogalinājis savu sievu (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dūre. Ilustratīvs attēls.
Dūre. Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Pagājušajā nedēļā par nāvējošu traumu nodarīšanu savai sievai Jelgavas novadā apcietināts vīrietis, informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Piektdien, 11. jūnijā, Jelgavas novada Līvbērzes pagastā kādā dzīvesvietā tika konstatēts 1985. gadā dzimušas sievietes līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.

Uz aizdomu pamata par noziedzīgā nodarījuma izdarīšanu likumsargi tajā pašā dienā aizturēja sievietes vīru - 1984. gadā dzimušu vīrieti. Policijā skaidroja, ka nāvējošas traumas sieviete guvusi alkohola koplietošanas laikā.

Kriminālprocesā ir nozīmētas ekspertīzes, lai noskaidrotu precīzus notikušā apstākļus un sievietes nāves iemeslu. Savukārt vīrietim ir piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums.

Atbilstoši Krimināllikuma 125. panta trešajai daļai par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei, soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no trim līdz 15 gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu