Anastasijas Zavorotņukas meita pārdzīvo par ārstu netaktisko rīcību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Seriāla "Mana mīļā aukle" aktrises Anastasijas Zavorotņukas meita Anna atklāti dalījusies pārdomās par ārstu nekaunīgo rīcību, kā rezultātā sieviete novesta līdz asarām.

Anna pastāstīja, ka nesen ieradusies klīnikā uz pārbaudi, tomēr mierīgas vizītes vietā, ārsti sākuši viņu iztaujāt par mātes veselību. Šie jautājumi noveduši jauno sievieti līdz asarām.

"Tas ir tik dīvaini, kad daudzi apkārtējie cilvēki zina par to, kas notiek tavā dzīvē. Viņi zina, kas tu esi. Nedēļas laikā es biju ārsta kabinetā, tikai pārbaude. Divas sievietes - ārstes kabinetā. Vietā, kur nemaz negaidi nekādus personīgus jautājumi, sākas "Vai tā ir taisnība, ko viņi raksta? Par šo un to? Ak, es tikai raudāju, kad uzzināju. Kad es to uzzināju, es raudāju," rakstīja Zavorotņuka.

Anna uzsver, ka nevēlas, lai svešinieki atņemtu viņai privātuma sajūtu, ko jau tā esot grūti nosargāt.

"Es saprotu, kad draugi jautā, un esmu ļoti pateicīga, ka viņi gandrīz nekad neprasa, un, ja viņi uzdod jautājumu, viņi ir ārkārtīgi taktiski. Bet, kad pilnīgi sveši cilvēki sāk uzdot jautājumus ... jautājumus, kuru dēļ es jūtos neērti, es jūtos kā pērtiķis būrī. Bet mana dzīve nav cirks. Es esmu noslēgts cilvēks, un, ja tā būtu mana griba, es visu paturētu sevī, tā man ir vieglāk. Dažreiz es vienkārši vēlos kļūt neredzama, " Anna rezumēja.

Iepriekš Anna atzinusi, ka pusotru gadu ārstējusies, jo cietusi no depresijas. Pēc tam, kad uzzināja par mātes slimību, viņa vērsusies pēc psihologa palīdzības.

Pirmās ziņas par Anastasijas Zavorotņukas slimību parādījās 2019. gada augustā. Ir zināms, ka aktrises ģimene un radinieki nesazinās ar medijiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu