Skandāls: "Brālītis un Karlsons, kas dzīvo uz jumta" līdz asarām noved Olgu Buzovu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dziedātājas Olgas Buzovas nesenā dalība Krievijas kanāla "Матч" tiešraidē beidzās asām vārdu apmaiņām un asarām. 

Olga Buzova ar televīzijas kanāla vadītāju Dmitriju Guberņijevu pārrunāja Krievijas izlases izredzes kvalificēties Eiropas futbola čempionātā.

Tiešraides laikā Guberņijevs uzdeva Buzovai vairākus jautājumus, uz kuriem viņa nespēja atbildēt.

"Olga, vai tu no rīta esi pārtraukusi dzert konjaku? Pastāsti mums, esi vai neesi? Skaidrs, ka neesi," sacīja Guberņijevs.

Šāda nekaunība šokēja Buzovu. Dziedātāja mēģināja apslāpēt savas emocijas, bet galu galā izplūda asarās.

"Es zināju, ka tas beigsies šādi. Jūs tā nedrīkstat darīt. Šis vīrietis mani apvaino. Es atnācu atbalstīt Krievijas izlasi, un viņš uzdod šādus jautājumus. Konjaks? Vai tu mani izjoko? Es nedzeru, man nav atļauts! Nesen man tika veikta nopietna operācija," sacīja Buzova.

Dmitrijs mēģināja izlīdzināt situāciju, sakot, ka citējis Astridas Lindgrēnes grāmatu "Brālītis un Karlsons, kas dzīvo uz jumta", tomēr Buzova vairs nespēja mierīgi turpināt interviju.

"Jūs esat padibene, nevis vīrietis. Jūs komentāros mani apvainojat piecus gadus. Pasakiet to man beidzot sejā," sacīja zvaigzne.

Nobeigumā Buzova teica, ka nekad vairs nepiedalīsies šāda veida programmā. Vēlāk Dmitrijs Guberņijevs atvainojās zvaigznei, uzsverot, ka nevēlējās viņu aizvainot.

"Es piebildīšu, ka es vispār neizvirzīju sev par mērķi aizskart Olgu Buzovu! Es jautāju par teātri un futbolu, cerot izdzirdēt kādas šo jomu paralēles. Es cerēju uz viesu ironiju! Es nemaz necerēju, ka nevainīgs jautājums par Karlsona un Bokas jaunkundzes attiecībām saraudinās zvaigzni. Olga Buzova, neapvainojies un paldies par atbalstu Krievijas futbolam un pašmāju teātrim," sacīja sporta analītiķis.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu