Anna Sedokova pārdzīvojusi tūsku, kas pārņēmusi ne tikai dziedātājas ādu, bet arī iekšējos orgānus (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dziedātāja Anna Sedokova vietnes "Instagram" īsajos stāstos dalījās ar fotogrāfijām, kurās redzama tūska, kas pārņēmusi teju visu mākslinieces ķermeni. 

Anna Sedokova detalizēti pastāstīja saviem sekotājiem par slimību un tās gaitu. Šīs tūskas gadījumā notiek audu asinsvadu alerģiska reakcija uz kādu kairinātāju.

"Es nolēmu vairs nelietot spēcīgus medikamentus. Tas tamdēļ, ka tie palēnām mani nogalināja un pazemināja imunitāti. Nolēmu slimību pieveikt pati. Šorīt pamodos no tā, ka biju aizelsusies. To sauc par Kvinkes tūsku. Kad iekšējie orgāni uztūkst un paliek grūti elpot. Tādos gadījumos steidzami ir nepieciešama injekcija. Bez ierunām ir jākonsultējas pie ārsta," rakstīja Sedokova.

Foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram" video/annasedokova

Nākamajā "Instagram" stāstā dziedātāja pastāstīja, kas ir viņas paņēmieni, kā cīnīties ar šo tūsku. 

"Vīrs man veica injekciju. It kā palika vieglāk. Ķermenis nedeg kā ugunīs. Dzīvot var. Sajūta it kā būtu veiktas tūkstošiem plastisko operāciju sejai arī pamazām kļūst normāla. Smērējam krēmu. Bet būtu labāk tajā izpeldēties. Domāju, ka organismam un smadzenēm nepieciešama "globāla" tīrīšana," rakstīja Sedokova. 

Foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram" video/annasedokova
Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu