Uzjundī runas par Škutānu laulības izjukšanu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook / Anna Kolosova, Valdis Škutāns / TVNET kolāža

Maijā pasākumu rīkotāja un jogas pasniedzēja Alise Kolosova-Škutāne paziņoja, ka tiek pārdota ģimenes māja Babītē. Savukārt Alises vīrs Salaspils kultūras nama vadītājs Valdis Škutāns manīts populārajā iepazīšanās vietnē "Tinder".

Gaumīgi iekārtotā ģimenes māja Babītē bija Valda un viņa sievas kopīpašums, kas maija nogalē tirgošanā tika izlikta par 270 000 eiro.

"Mums ir savi iemesli, kādēļ pārdodam māju, un tas nav apspriežams publiski," žurnālam "Privātā Dzīve" toreiz sacīja Alise. "Tas nav mājiens par šķiršanos, mēs joprojām esam kopā. Mājas pārdošanai nav nekāda zemteksta. Cilvēki pārdod mājas, mašīnas, un tas ir normāli,» skaidroja Alise.

Laikā, kad mājai uzradās pircējs, Alise savās sajūtās dalījās sociālajos tīklos, stāstot, ka visas iedzīves pakošana un pārcelšanās neesot joka lieta un tā spēj uzjundīt nostaļģisku noskaņu. 

Pēc izvākšanās no pāra kopīpašuma, pāris aizgājuši katrs uz savu pusi - Valdis palicis Salaspilī, lai pildītu savus darba pienākumus kultūras nama direktorā amatā, savukārt Alise apmetusies pie draudzenes apģērbu zīmola "Pixie Won't Play" radošās direktores Dārtas Kalējas. 

Aicinot Alisi komentēt šī brīža pārmaiņas laulības dzīvē, sieviete ir visai izvairīga. 

"Man nav intereses komentēt savu privāto dzīvi un manas attiecības ar Valdi," uzsvēra viņa.

Arī Škutāns turpināja klusēt, taču pirms neilga laika viņš tika manīts populārajā iepazīšanās lietotnē Tinder. Uz jautājumu, vai šis profils patiešām pieder viņam un vai Valdis ir jaunas mīlestības meklējumos, Salaspils kultūras nama direktors neatbildēja.

Valdis un Alise tiek dēvēti par vienu no skaistākajiem pāriem šovbiznesā, kuru attiecības sākās pirms 10 gadiem. 

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu