Apcietināto Jāni Ādamsonu skārusi smaga slimība (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LETA/Ieva Leiniša

Bijušais iekšlietu ministrs Jānis Ādamsons šobrīd atrodas apcietinājumā aizdomās par spiegošanu Krievijas labā. Viņa tuvākie kolēģi un ģimene uztraucas par vīrieša veselības stāvokli, jo vairāk nekā gadu Ādamsons cīnās ar smagām veselības problēmām.

Pēc kratīšanas Sociāldemokrātiskās partijas "Saskaņa" Saeimas frakcijas deputāta Jāņa Ādamsona dzīvesvietā, Ādamsons tika aizturēts. Pagājušās nedēļas piektdienā tiesa nolēma deputātam un vēl kādai personai, kura figurē šajā lietā, piemērot drošības līdzekli - apcietinājumu. 

Ādamsons vēl plenārsēdē, kur tika lemts viņa liktenis, izteicās, ka nezinot, kas viņam tiek inkriminēts, un par šo lietu uzzinājis vien no žurnālistiem. "Katrs var balsot pēc savas izvēles un brīvas gribas. Grēkus aiz sevis es nejūtu," sacīja Ādamsons. Piektdien viņš no komentāriem atturējās.

Kāds Ādamsona kolēģis žurnālam "Privātā Dzīve" pastāstīja, ka jau vairāk nekā gadu Jānis sirgstot ar smagu slimību un tas deputāta prātu nodarbinājis visvairāk.

"Viņš ir mainījies ļoti. Pārdzīvot septiņas smagas operācijas nav joka lieta. Tagad vēl šādas lietas uzpeld. Varu tikai pateikt, ka Jānim, viņa mīļotajai sievietei un viņu nepilngadīgajai meitai šitā tik vēl trūka," sacīja kāds deputāts, kurš nevēlējās, lai min viņa vārdu.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu