Daugavgrīvā no 12 stāvu ēkas jumta nokritusi sieviete

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Traģisks negadījums noticis Rīgā, Birzes ielā - kāda jauna meitene nokritusi no 12 stāvu ēkas jumta, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā". Vietējie iedzīvotāji raidījumam atklāj savas versijas, kāpēc tāds traģisks notikums būtu varējis notikt.

Kādā no Birzes ielas daudzstāvu namiem vēlu vakarā pulcējās liels skaits vietējo iedzīvotāju, jo parādījās runas, ka apkaimē noticis traģisks negadījums. Netālu no mājas, zālē, nekustīgi gulēja kāda sieviete, kas nāvējoši kritusi no liela augstuma.

"No jumta, runā, ka no jumta. Runā, ka viņa mīlēja pa jumtiem staigāt," stāsta vietējās iedzīvotājas. "Plkst. 19.00 es visu laiku sēdēju pie loga. Pēc tam man piezvanīja Irīna un jautāja, kas pie mūsu mājas notiek? Es vēl pārjautāju: Vai pie mums? Viņa teica, lai paskatos pa logu. Es skatos, ugunsdzēsēji, "ātrie". Viņi plkst. 20.30. atbrauca. Iznāk, ka viņa izkrita agrāk."

"Nu meitenīte, līķītis bija neliels. Es uzreiz pamanīju, ka līķis guļ, bet viņa jau bija apsegta. Tur acīmredzot nebija vairs ko redzēt, no tāda augstuma krita," saka vietējās kundzes.

Izmeklēs šo gadījumu Kurzemes priekšpilsētas kriminālpolicijas darbinieki un ir uzsākts process pēc 13. nodaļas, par noziedzīgu nodarījumu pret personas veselību. Tas nebūt nenozīmē, ka Birzes ielā notika noziegums, taču visi fakti izmeklēšanas laikā tik un tā būs jāpārbauda.

Pašreizējā policijas rīcībā esošā informācija neliecina, par to, ka cilvēka nāvē varētu būt vainojams kāds cits.

Vietējiem iedzīvotājiem savukārt ir pat viena versija par notikušā iemesliem, turklāt ļaudis piebilst, ka uz konkrētā nama jumta arī agrāk redzēti jaunieši.

"Runā, ka viņi tur "selfijus" taisīja. (..) Tie tur teica, ka viņi tur "selfijus" taisīja un pēc tam kaut kur tos publicēja. (..) Kā reiz tajā dienā bija lietus un vējš," saka vietējie.

Mājinieki uzsver, ka vismaz pēc traģēdijas nama pārvaldniekam bija jāparūpējas, lai izeja uz jumtu būtu slēgta.

Lai arī uz lūkas 12. stāvā tiešām redzama jauna piekaramā atslēga, tomēr izeja uz jumtu joprojām ir vaļā un jebkuram svešiniekam ir brīva pieeja, ziņo raidījums.

Vairāk par notikušo skaties "Degpunktā" sižetā:

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu