VIDEO ⟩ Sirdssāpes un uzdzīve beidzas ar auto vadīšanu alkohola reibumā un bargu sogu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Mark Cruz/unsplash

Kāda jaunu cilvēku kompānija agrā rīta stundā bija sarīkojusi jestru burziņu kādā Pārdaugavas daudzdzīvokļu nama pagalmā. Lai arī kompānijai izdevās izsprukt no soda par miera traucēšanu, tomēr vienam no jauniešiem šis pasākums izmaksās vairākus tūkstošus eiro, vēsta raidījums "Degpunkts".

Jauniešu kompānija sarīkoja jestru pasākumu ne tikai sev, bet arī Kurzemes prospekta iedzīvotājiem ap pulksten pieciem no rīta. Skaļā mūzika, klaigāšana un pudeļu šķindēšana nepatika vietējiem iedzīvotājiem, tāpēc par notiekošo ziņojuši policijai, savai vēstij pievienojot arī fotoattēlu ar "BMW" automašīnu pie kuras atpūtās jauniešu kompānija.

Kādu brīdi pēc izsaukuma saņemšanas policija ieradās notikuma vietā, kur sastapa visai bravūrīgi noskaņotu jauniešu kompāniju. Taču pārrunu laikā viņi solījās, ka būs klusāki un ka vairs netraucēs apkārtējiem. Tomēr policija uz konkrēto adresi devās atkārtoti.

Policijas ekipāža atradās netālu, identificējot iepriekš redzēto "BMW", kas devās prom no notikuma vietas. Likumsargi to apstādināja.

Pie "BMW" stūres atrodās jaunietis no iepriekš sastaptās kompānijas, inspektoriem nebija pat šaubu, ka šofera turpmākais ceļš vedīs uz aizturēto nodalījumu. Gados jaunais šoferis nodots Valsts policijas pārziņā. Viņš sacījās, ka izšķīries ar meiteni un to stipri pārdzīvojot. Alkometrs uzrādīja 2,14 promiļu reibumu.

Raidījuma "Degpnktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu