Ārsts atklāj pirmos vārdus, kurus uzreiz pēc atdzīvināšanas teica Kristiāns Ēriksens

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Ārsts, kurš pēc sirdstriekas glāba Kristiāna Ēriksena dzīvību sarunā ar "Fox Sports" atklājis pirmos vārdus, ko futbolists viņam teicis pēc pamošanās.

Eiropas futbola čempionāta otrajā dienā savā starpā tikās Somijas un Dānijas valstsvienības. Puslaika pašā izskaņā, uzņemot piespēli no auta, saļima viens no Dānijas līderiem Kristiāns Ēriksens.

Ārsti nekavējoties devās palīdzēt futbolistiem un, neskatoties uz faktu, ka pussargs uz brīdi jau bija miris, mediķiem viņu izdevās atdzīvināt.

Viens no šiem ārstiem bija vācu speciālists Jenss Kleinefelds. Sarunā ar "Fox Sports" mediķis citēja Ēriksena pirmos vārdus pēc samaņas atgūšanas. Ārsts futbolistam vaicājis: "Vai jūs esat atpakaļ ar mums?"

Uz šo jautājumu Ēriksens atbildējis: "Protams, ka es esmu ar jums. Sasodīts, man ir tikai 29 gadi!"

"Tas bija ļoti aizkustinošs mirklis, jo šādās situācijās pārsvarā izredzes izdzīvot ir daudz mazākas," piebilda Kleinefelds.

Tāpat tiek ziņots, ka Ēriksenam krūtīs ievietots sirds stimulators, lai izvairītos no līdzīgiem incidentiem.

Šā čempionāta ietvaros Ēriksens laukumā, protams, vairs neatgriezīsies, bet Dānijas izlase nākamo maču aizvadīs 17. jūnijā, plkst. 19 pēc Latvijas laika tiekoties ar spēcīgo Beļģijas valstsvienību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu