VIDEO ⟩ Kā aizvadīta Kašera un Jāņa kāzu diena (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pēc multimākslinieka Kašera (Kaspars Blūms-Blūmanis) un fitnesa trenera Jāņa Miniņa kāzu ceremonijas Dānijā, ir publiskots pirmais oficiālais video. Tajā redzams mirklis, kad abi mijuši gredzenus, kā arī laulātā pāra pirmās emocijas.

Kā zināms, līdzi uz Dāniju abiem devās dziedātāja Samanta Tīna un pāra draudzene Dace, kuras nespēja valdīt asaras un sajūsmu.

"Viņi ir, viņi būs un viņi mīl! Un viņi visai pasaulei tagad ir precēts pāris! Lai tur vai kas," tā pēc ceremonijas sacīja dāmas.

Tikmēr Kašers, vēršoties pie saviem tuvākajiem teica: “Sākas jauna dzīve, vairs nav tikai es, bet tagad esam mēs. Un tad arī stūrējam uz priekšu.”

Par ilgi gaidīto notikumu Kašers un Jānis uzreiz steidza paziņot arī video zvanā vecākiem, - atrādot gredzenus un sakot, ka abi tagad ir vīrs un vīre. Savukārt Samanta Tīna, uzsaucot tostu par jauno ģimeni atzina, ka kopā abi ir liels spēks, kas rada piemēru un iedvesmo arī citus.

Kašera un Jāņa kāzu ceremonijas speciālizlaidums būs skatāms jau nākamajā nedēļa – 21. un 22. jūnijā STV Pirmā! realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra,” taču ziņkārīgākajiem jau šobrīd ir iespēja baudīt romantikas un sirsnības pilnos kadrus.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu