FOTO Simona Kubasova Bahamu salās nosvin 30. dzimšanas dienu (4)

Apollo.lv

Latviešu modele Simona Kubasova, kas precējusies ar barbadosiešu izcelsmes uzņēmēju Radžu Prakašu un beidzamos gadus dzīvo Amerikā, nosvinējusi savu 30. dzimšanas dienu Bahamu salās.

Uz modeles Simonas Kubasovas nozīmīgo dzīves notikumu, kas tika atzīmēts eksotiskajās Bahamu salās, no Latvijas ieradusies arī ģimene – vecāki, kā arī Simonas māsa - dzīvesstila blogere, skaistumkonkursu dalībniece un modele Diāna Kubasova.

Abas māsas savos "Instagram" profilos dalās ar jubilejas norisi, kas eksotiskajā salā izvērtusies īpaši grezna.

Pati jubilāre arī sev novēlējusi daudz laimes 30. dzimšanas dienā, pavēstot, ka šis apbrīnojamais dzīves posms ir bijis svētīts, ka viņa satikusi labus cilvēus un piedzīvojusi neaizmirstamus piedzīvojumus. Viņa saka paldies ikvienam, kas piedalījies viņas ceļojumā un padarījis to tik īpašu.

Tāpat viņa norādījusi, ka ir gatava nākamai dzīves nodaļai un vēl lielākiem piedzīvojumiem.

Sociālo tīklu vietnes "Instagram" profilā Simona atspoguļojusi savas dzimšanas dienas norises gaitu - svinīgās vakariņas ar ģimeni, kas norisinājās baseina malā. Viesi ne tikai ieturēja svētku maltīti, bet arī klausījās vietējo mūziķu priekšnesumus. Jubilāre ar vīru dejoja dzīvās mūzikas pavadībā.

Nākamajā dienā pēc dzimšanas dienas svinībām, gaviļniece nodemonstrējusi, kā atpūšas skaistajā pludmalē.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu