Sešas paaudzes! Pasaulē nākusi kādas skotu pensionāres mazmazmazmazmeita

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Pasaulē nākusi kādas skotu pensionāres mazmazmazmazmeita, kas nozīmē, ka nu var satikties sešas šīs ģimenes paaudzes, vēsta britu raidsabiedrība BBC.

Astoņu bērnu mamma, 85 gadus vecā Mērija Māršala, var lepoties ar tiešām kuplu ģimeni - viņai ir 90 mazbērnu, mazmazbērnu, mazmazmazbērnu un nu jau mazmazmazmazbērnu.

Viņas ģimene ir viena no retajām, kurām izdevies sasniegt sešas paaudzes. Vecākā ir Mērija, bet jaunākā ģimenes locekle ir pirms trim nedēļām dzimusī Naila Fergusone.

Visas sievietes, izņemot jauno māmiņu, strādājušas vai strādā par aprūpētājām.

Visas bērniņu pasaulē laidušas 18 gadu vecumā vai agrāk.

Dzimšanas dienas dāvanas

Mērijai ir astoņi bērni, to skaitā viņas vecākā meita Roza. 68 gadus vecajai Rozai ir četri bērni, ieskaitot 50 gadu veco trīs bērnu mammu Šerilu, kura 1986. gadā pasaulē laida Keriju. 35 gadus vecajai Kerijai ir četri bērni, to skaitā 17 gadus vecā Tonija, kura nupat kļuvusi par mammu trīs nedēļas vecajai Neilai.

2021. gada 25. maijā Mērija kļuva par vienīgo vecvecvecvecmammu Skotijā.

Viņa atklāj, ka daudzie ģimenes locekļi piedodot, ka Mērija nepasniedz katram dāvanu Ziemassvētkos vai dzimšanas dienās, jo "tas aizņemtu pusgadu, lai tās vispār sagatavotu".

"Neiedomājami laimīga."

"Esmu patiesi laimīga sieviete, jāteic atklāti. Liela ģimene ir īsta svētība. Vienmēr ir kāds, kas mani uzrauga. Esmu neiedomājami laimīga," stāsta sirmgalve.

17 gadus vecā Tonija atklāj, ka brīdī, kad tapis zināms par grūtniecību, ģimenē esot pajokots par kāda rekorda laušanu.

"Tad mēs mazliet papētījām, un sapratām, ka tādu ģimeņu, kā mēs, īsti nav," viņa stāsta.

Tonija min, ka pateikt, kam jaunākā ģimenes locekle līdzinoties, vēl ir par agru, taču tā esot bijusi mīlestība no pirmā acu skatiena.

"Mēs dzīvojam aptuveni 10 minūšu attālumā viens no otra, tāpēc bieži varam tikites," stāsta Tonija un bilst, ka ģimenes sanākšanas parasti esot visai skaļas.

Tiek lēsts, ka šī varētu būt vienīgā ģimene Skotijā, kurai izdevies sasniegt šādu statusu.

Ginesa rekordu grāmata liecina, ka maksimālais paaudžu skaits ģimenē bijušas septiņas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu