VIDEO ⟩ Bariņš jauniešu Vecmīlgrāvī nozog nomas kompānijas elektrovelosipēdu un to nodedzina (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Kārtējā pārgalvīgā rīcība fiksēta Vecmīlgrāvī, kur jauniešu kompānija izklaidējoties nozagusi koplietošanas nomas kompānijas elektrisko velosipēdu un to faktiski iznīcinājuši. Svešs īpašums tika nodedzināts kādā meža masīvā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Par to, ka netālu no Ziemeļblāzmas stacijas ir nozagts nomas elektrovelosipēds, uzņēmuma pārstāvji uzzināja jau pāris sekundes pēc notikušā, kad sistēma, pie kuras pieslēgts braucamrīks, paziņoja, ka divritenis ir izkustināts, taču samaksa par braucienu nav veikta.

Kā vēlāk noskaidrojās no dzelzceļa video novērošanas kameru ierakstiem, pie elektrovelosipēda zādzības brīdī atradās divi vīrieši, iespējams, jaunieši. Pieļaujams, ka tīņi nojauta, ka īpašnieki varētu censties viņus aizkavēt, tāpēc centušies pēc iespējās ātrāk divriteni nostumt kādā nomaļā vietā.

Precīzs maršruts, kā tieši pārvietojās zagļi, ir redzams uzņēmuma sekošanas ierakstu atskaitēs. Gar sliedēm, pēcāk pāri dzelzceļam un dziļāk mežā.

Lai arī apsardzes firmas darbinieki kopā ar īpašniekiem steigušies, tik un tā bija nepieciešams zināms laiks, lai nonāktu līdz galamērķim.

Apsekojot mežu, apkaimē atrasti arī velosipēda detaļu pārpalikumi. Apskatot braucamrīka vraku, secināts, ka ir nozagts akumulators.

Visticamāk, velosipēda strāvas avots tomēr nebija zagļu mērķis, jo to ir grūti turpmāk realizēt, pieļauj uzņēmuma "Ride" pārstāvis Edgars.

Viņš aicina visus, kas pagājušajā sestdienā redzēja, ka kāds velk sarkanu elektrovelosipēdu uz meža pusi, un spētu atpazīt iespējamos pārkāpējus – sazināties ar viņu privāti vai arī informēt likumsargus.

Policijā ziņo, ka šobrīd Ziemeļu iecirknī vēl tikai tiks lemts par kriminālprocesa uzsākšanu, jo pilnīgākai skaidrībai tiek pētīti videokameru materiāli.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu