VIDEO ⟩ "Nevaru tikt mājās." Ar līdzcilvēku palīdzību policistiem izdodas nogādāt mājās apmaldījušos pensionāri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Kādai Rīgā dzīvojošai kundzei gados pavisam nesen vienīgais veids kā pēc pilsētas apmeklējuma nonākt mājās bija ar policijas palīdzību, vēsta raidījums "Degpunktā".

Pirms dažām dienām kāda vērīga pilsētnieka ziņas Rīgas policistiem dēļ no nepatīkamas situācijas izdevies glābt kundzi gados.

Garāmgājējs ziņoja par kādu pensionāri, kura ilgstoši sēžot pie veikala margām un izskatoties apmaldījusies, tāpēc uz notikuma vietu devusies policijas patruļa.

Uzklausot zvanītāja norādes par to, kur tieši meklējama kundze, policisti drīz vien nonākuši pie kāda cita veikala, kur tik tiešām sastapušies ar sirmu sieviņu.

Pensionāre skaidroja, ka pati saviem spēkiem vairs nespēj atgriezties mājās, un nosauca savu adresi, kas atradās salīdzinoši netālu. Uz jautājumu, vai viņai nepieciešama ārstu palīdzība, kundze atbildēja noraidoši.

Pensionāre tika iesēdināta policijas busiņā ar visiem maisiņiem un nogādāta mājās. Kārtībsargi pārliecinājās, vai viņai ir atslēgas, atslēdza arī dzīvesvietas durvis un ieveda viņu iekšā. Tālāk palīdzība kundzei vairs nebija nepieciešama.

Kārtības sargi izsaka pateicību zvanītājam, kas nepalika vienaldzīgs un, redzot apjukušo un nogurušo sievieti, vērsās pēc policijas palīdzības.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu