Video ⟩ Andersons atnes "Canadiens" otro uzvaru pret Vegasu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Džoša Andersona vārti piektdien palīdzēja Monreālas "Canadiens" svinēt uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) izslēgšanas spēļu pusfināla trešajā mačā.

"Canadiens" mājās ar 3:2 (0:0, 1:1, 1:1, 1:0) papildlaikā uzvarēja Vegasas "Golden Knights".

Sērijā līdz četrām uzvarām "Candiens" izvirzījusies vadībā ar 2-1.

Otrā perioda ceturtajā minūtē pirmie vadībā izvirzījās viesi, Nikolasam Rojam vārtu priekšā veiksmīgi tiekot pie ripas, kas jau brīdi vēlāk palidoja garām Kerija Praisa plecam. Pārsvaru noturēt izdevās vien 38 sekundes, jo Kols Kofilds prata izmantot savu iespēju izgājienā pret Marku Andrē Flerī.

Trešā perioda ievadā "Golden Knights" vēlreiz pārņēma vadību, aizsargam Aleksam Pietrandželo precīzi metot no "ūsiņām". Nepilnas divas minūtes līdz pamatlaika beigām Flerī izgāja no vārtiem, lai apstādinātu ripu, bet neveiksmīga rikošeta dēļ tā izripoja vārtu priekšā uz Andersona nūjas, uzbrucējam panākot neizšķirtu.

Andersona uznāciens ar to neapstājās. Uzbrucējs papildlaika 13.minūtē uz pretinieku zilās līnijas gaisā uztvēra ripu un jau brīdi vēlāk pēc partnera piespēles to raidīja tukšos vārtos.

Praiss šajā spēlē atvairīja 43 no 45 metieniem, bet Flerī tika galā ar 24 no 27 raidījumiem.

"Canadiens" šajā spēlē nācās iztikt bez galvenā trenera Dominika Dušarma, kuram pozitīva Covid-19 testa dēļ bija jāievēro pašizolācija. Pārējām personālam un spēlētājiem testa rezultāts bija negatīvs. Monreālas vienību šajā mačā vadīja trenera asistents Lūks Ričardsons, bet viņam talkā nāca Alekss Burovs un Šons Bērks.

Spēli klātienē vēroja aptuveni 3500 līdzjutēju.

No 16 "play-off" spēlēm "Golden Knights" tikai sešās vārtus guvusi pirmā.

Otrā pusfināla sērijā čempione Tampabejas "Lightning" ar 2-1 uzvar Ņujorkas "Islanders".

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā vienības katra izspēlēja 56 dueļus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu