Fotostāsts ⟩ Ukrainā "nešķiramais" pāris pēc 123 dienām atbrīvojas no rokudzelžiem un paziņo par šķiršanos (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Šķiršanās" ceremonija.
"Šķiršanās" ceremonija. Foto: Reuters/ScanPix

Ukrainā beidzies vairāku mēnešu ilgais attiecību eksperiments, kurā Aleksandrs un Viktorija bija kopā saslēgti rokudzelžos, lai glābtu savas trauslās attiecības. Pēc 123 dienām pavadītām dienām "roku rokā" pāris tomēr nolēmis šķirties, atklājot šī eksperimenta skaudro pusi, vēstī ziņu aģentūra "Reuters".

Ukrainas pilsoņi Aleksandrs un Viktorija nacionālajā televīzijā paziņojuši par attiecību beigām, pēc tam, kad eksperiments viņiem radīja daudz neērtību.

Harkovā dzīvojošais pāris šī gada Valentīna dienā nolēma kopā saslēgties rokudzelžos, lai pārtrauktu savu nebeidzamo "apburto loku", kurā pāris vairākas reizes izšķīrās un vēlāk atkal sagāja kopā.

Šo eksperimentu Aleksandrs un Viktorija dokumentēja savos soctīklos, kurā viņi visu darīja kopā, sākot no pārtikas iepirkumiem līdz cigarešu pauzēm. Viņi viens pēc otra arī izmantoja vannasistabu un mazgāšanos dušā.

Viktorija, kura sākotnēji pretojās rokudzelžu idejai, sarunā ar mediju, izplūda asarās par attiecību beigām.

"Es domāju, ka tā būs laba mācība mums, citiem Ukrainas pāriem, kā arī visiem pāriem ārzemēs, lai neatkārtojas tas, ko mēs esam izdarījuši," saka Viktorija.

Viņa uzsvēra, ka visvairāk pietrūka personīgas telpas. Izšķīrusies sieviete arī norādīja, ka viņas draugs nepievērsa viņai pietiekamu uzmanību, kamēr abi bija saslēgti kopā.

"Mēs visu dienu bijām kopā, taču es nesaņēmu nekādu uzmanību no Aleksandra, jo, redz, mēs taču pastāvīgi bijām kopā.

Viņš man neteica: "Man tevis pietrūkst," taču es to gribēju dzirdēt," sacīja 29 gadus vecā kosmetoloģe. 

Aleksandrs stāsta, ka viņš nenožēlo, ka ķērās pie izmisīgiem pasākumiem, lai glābtu attiecības, piebilstot, ka rokudzelži palīdzēja viņam saprast, ka abi nav "līdzīgi domājoši cilvēki". 

Foto: Reuters/ScanPix

"Mēs neatrodamies uz viena viļņa, mēs esam pilnīgi atšķirīgi," sacīja 33 gadus vecais automašīnu pārdevējs.

Pāris plāno rokudzelžus pārdot tiešsaites izsolē un daļu no iegūtās naudas ziedot labdarībai.

Rokudzelžu noņemšanas ceremonija tika translēta Ukrainas televīzijas ziņu kanālā. Ukrainas rekordu grāmatas pārstāvis sacīja, nevienam pārim pasaulē iepriekš nav izdevies līdzīgs varoņdarbs.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu