Svētku nedēļā turpināsies senioru vakcinācija pret Covid-19 bez pieraksta

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Mat Napo/Unsplash

Svētku nedēļas laikā, no 21. jūnija līdz 27. jūnijam, Rīgā turpināsies senioru vakcinācija bez iepriekšēja pieraksta, informē Rīgas domes Komunikācijas pārvalde.

No plkst.9 līdz 10 bez pieraksta senioru vakcinācija ar "Johnson & Johnson" jeb "Janssen" vakcīnu Rīgas Centrāltirgus Gastronomijas paviljonā notiks 21. jūnijā un 22. jūnijā. Savukārt Līgo dienā šajā vakcinācijas centrā seniorus vakcinēs no plkst.9 līdz 14.

Šajā vakcinācijas centrā vakcinēties būs iesējams arī 26.jūnijā un 27.jūnijā.

Rīgas Kongresu namā vakcinācijas centrs būs atvērts 21.jūnijā un 22.jūnijā. Savukārt Ķīpsalas hallē - 22. jūnijā, 26. jūnijā un 27. jūnijā.

Papildus seniori bez iepriekšēja pieraksta var saņemt vakcīnu Rīgas Dzemdību namā 21. jūnijā un 22. jūnijā no plkst.14.30 līdz 15.30. Šeit vakcinācija notiks ar "Pfizer/Biontech" vakcīnu.

Senioriem uz vakcināciju līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments un jāierodas tādā apģērbā, kas ļauj viegli atbrīvot plecu.

Seniori tiek aicināti ņemt līdzi dzeramo ūdeni, ar ko veldzēt slāpes, īpaši atrodoties pēcvakcinācijas uzgaidāmajā zonā.

Svētku nedēļā Rīgā jebkurš iedzīvotājs varēs vakcinēties arī tirdzniecības centra "Alfa" 1.stāvā. Šeit vakcinācijas notiks 21. jūnijā, 22. jūnijā, 25. jūnijā, 26. jūnijā un 27. jūnijā. Savukārt tirdzniecības centrā "Galerija Rīga" 6.stāvā vakcinācijas punkts darbosies 21. jūnijā un 22. jūnijā.

Tirdzniecības centros uz vakcināciju var ierasties, gan iepriekš reģistrējoties uz konkrētu laiku, gan bez iepriekšējā pieraksta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu