RFS izbeidz līgumu ar ziemeļmaķedonieti Popzlatanovu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
RFS futbolisti
RFS futbolisti Foto: Nora Krevņeva-Baibakova

"Optibet" Latvijas futbola virslīgas komanda RFS pavēstīja par līgumsaistību izbeigšanu ar Ziemeļmaķedonijas pussargu Jovanu Popzlatanovu.

RFS vēsta, ka līgums ar 24 gadus veco pussargu pārtraukts pēc abpusējas vienošanās.

Futbolists iepriekš karjerā nebija spēlējis ārpus dzimtenes. Pirms sezonas treniņnometnē Turcijā Popzlatanovs aizvadīja lērums spēļu, bet virslīgā viņam savainojuma dēļ izdevās aizvadīt tikai vienu maču.

Vienīgo spēli virslīgā pussargs aizvadīja pret "Valmieru". Pēcāk viņš trenējās kopā ar RFS futbolistiem līdz abas puses vienojās par līgumsaistību pārtraukšanu.

Turnīra vadībā ar 35 punktiem 14 mačos ir RFS, bet 32 punkti 14 un 15 cīņās ir "Valmieras" un "Riga" komandām. Ar 21 punktu 13 cīņās ceturtā ir "Liepāja", bet piekto vietu ar 20 punktiem ieņem "Daugavpils". Tālāk ar 14 spēlēs sapelnītiem 13 punktiem seko Jūrmalas "Spartaks" un deviņiem - "Metta", seši punkti 13 spēlēs ir "Ventspilij", bet turnīra tabulu ar četriem punktiem desmit mačos noslēdz "Noah Jurmala".

Šī gada virslīgas čempions noskaidrosies četru apļu turnīrā, katrai komandai aizvadot 28 spēles. Kalendārs veidots tā, lai būtu pēc iespējas ērtāks futbola līdzjutējiem. Spēles tikpat kā nepārklāsies, turklāt kārtas pārsvarā tiks izspēlētas divās - trijās dienās.

Pēc CAS pagaidu lēmuma LFF valde sacensību nolikumā veica izmaiņas, kas tagad paredz, ka gadījumā, ja čempionātā piedalās astoņi klubi, komanda, kas ieņem pēdējo vietu, pārspēlēs tiekas ar vienību, kas "Optibet" Nākotnes līgas čempionātā ieņem trešo vietu. Ja čempionātā piedalās deviņi klubi, komanda, kas ieņem pēdējo vietu, pārspēlēs tiekas ar vienību, kas "Optibet" Nākotnes līgas čempionātā ieņem otro vietu.

Arī šosezon futbola cienītāji var tiešraidē vērot visas Latvijas čempionāta spēles. Tās ir pieejamas virslīgas mājaslapā un portālā "Sportacentrs.com", kā arī "Sportacentrs.com TV" kanālā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu