VIDEO ⟩ "Vai viņam viss ir kārtībā?" "Canadiens" aizsarga "biedējošais" izskats raisa diskusijas sociālajos tīklos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānšāviņš no video

Hokejs ir īstu vīru spēle. Īpaši jau izslēgšanas spēļu laikā. To apliecinājis Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Monreālas "Canadiens" aizsargs Džefs Petrijs, kurš Stenlija kausa izcīņas mačos piedalījās ar asinīm pieplūdušām acīm.

Pēc piedzīvotā zaudējuma Stanlija kausa izcīņas pirmajā pusfināla spēlē 1:4 Vegasas "Golden Knights" vienībai, Monreālas komandai nācās kaut ko mainīt. Tika pieņemts lēmums pārkārtot aizsardzības līniju. 

Aleksandrs Romanovs un Brets Kulāks nopelnīja pa lietderības koeficientam -2 un viņu vietā tika iekļauti Džefs Petrijs un Džons Merils.

Petrijs gandrīz kļuva par galveno varoni. Tiesa, viņa acis pāršalca hokeja pasauli un izraisīja plašas diskusijas. Aizsargs spēlēja ar asinīm pieplūdušām acīm un izskatījās biedējoši. 

Sērijas trešajā mačā pret Vinipegas "Jets" Petrijs iedzīvojās rokas savainojumā, bet otrajā spēlē pret "Golden Knights" atgriezās sastāvā. Kas notika ar viņa acīm, ja savainoti tika pirksti, roka? 

Hokejista sieva atbildēja uz šo jautājumu, jo vīra izskats tika apspriests vairāk nekā pati spēle. 

"Nē, tā nav alerģija. Nē, viņš nepavadīja vētrainu nakti Vegasā. Nē, viņa acis neasiņo, tāpēc, ka būtu noguris. Nē, viņam tās nesāp un neapgrūtina redzamību. Tas viss ir saistīts ar "ķermeņa augšdaļas traumu", bet ļaujiet man jums pateikt, ka viņš izskatās daudz labāk nekā pirms nedēļas," savā "Instagram" kontā raksta Petrija sieva. 

Savā pirmajā mačā pret Vegasas komandu 33 gadus vecais aizsargs devās ar speciālu šinu, kas pasargāja viņa pirkstus. Turklāt laukumā pavadīja teju 21 minūti un atzīmējās ar rezultatīvu piespēli un maču pabeidza ar lietderības koeficientu +1.

"Viņš izskatījās biedējoši. Bet viņš ir liela mūsu komandas sastāvdaļa un viņš aizvadīja lielisku maču," pēc tās spēles sacīja "Canadiens" vārtu vīrs Kerijs Praiss. 

"Petrija acis jau nedēļu izskatās šādi. Nedaudz biedējoši, bet nedomāju, ka tas viņu kaut kā ietekmē," norādīja Monreālas aizsargs Džoels Edmundsons.

Pēc aizvadītām četrām spēlēm Stenlija kausa izcīņas pusfinālā starp "Canadiens" un "Golden Knights" komandām rezultāts sērijā ir 2-2. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu