Morgenšterns atklāti par cīņu ar atkarībām: "Es nezinu, cik man pietiks spēka."

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Reperis Morgenšterns nesenu veselības problēmu dēļ atteicies no alkohola un narkotisko vielu lietošanas. 

Reperi Morgenšternu nesen piemeklēja nopietnas veselības problēmas. Reperim izveidojās nierakmeņi, kuru dēļ viņš kādu laiku nevarēja kustēties. Visa šī situācija lika mūziķim pilnībā pārdomāt attieksmi pret savu veselību. Tagad mākslinieks vairs nelieto alkoholu un narkotiskās vielas.

"Es šobrīd nelietoju alkoholu. Visas šīs nesenās veselības problēmas ir parādījušas, no kā ir jāatsakās. Es nezinu, cik man pietiks spēka, bet pagaidām esmu laimīgs. Es joprojām esmu atkarīgais. Ja es nelietoju narkotikas, es dzeru. Ja es nedzeru, tad es ēdu daudz. Es arī patērēju daudz informācijas. Arī tās ir sava veida narkotikas," sacīja mūziķis.

Pateicoties izmaiņām viņa uzskatos, Morgenšterns sapratis, ka var būt laimīgs arī bez apreibinošām vielām. Tagad viņa galvenā narkotika ir darbs - reperis negrasās apstāties, viņš plāno izveidot īstu impēriju.

"Tagad mēs daudz strādājam. Protams, es esmu reālists un saprotu, ka popularitāte nevar ilgt mūžīgi. Kādreiz tā pazudīs, bet līdz tam man būs laiks nopelnīt ērtu dzīvi līdz sirmam vecumam," sacīja reperis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu