Video ⟩ Kašers un Jānis pauž sašutumu par kāzu izmaksām (30)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

16. jūnijā Dānijas galvaspilsētā Kopenhāgenā gredzenus mija multimākslinieks Kašers un fitnesa treneris Jānis Miņins. Kanāla STV Pirmā! šovā "Slavenības. Bez filtra" pāris atklāja, cik izmaksājusi pāra īpašā diena.

Kā izrādās, divu vīriešu salaulāšana ir dārgāks process, kamēr heteroseksuāliem pāriem Latvijā tas izmaksājot vien 16 eiro.

"Protams, ir žēl, ka mēs to nevarējām izdarīt Latvijā. Žēl, ka mums jābrauc uz kaut kādu tur svešu valsti, kur mēs pat nemaksājam nodokļus un neko nedarām, lai mēs varētu apprecēties un īstenot savus mērķus. Cerams, ka tas kaut kā mainīsies un arī pamazām virzīsies uz Latviju," saka Jānis.

Par šo jautājumu ir ko teikt arī Kašeram: "Nu, jā, tu atkal esi pieklājīgs, bet man liekas, ka tas ir stulbi, ka mēs to nevaram izdarīt kā Latvijas pilsoņi Latvijā.

Bija jātērē milzīgi daudz naudas, lai mēs būtu šeit, nodrošinātu visiem lidojumus un dzīvošanu, ēšanu, labiekārtošanu, visus Covid-19 testus.

Principā mēs ar Jāni rēķinājām, ka mūsu kāzās, kurās bija pieci cilvēki, mēs Latvijā varētu būt pārvērtuši par tiešām normāla līmeņa kāzām 50 cilvēkiem."

Vairāk uzzini video!

Komentāri (30)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu