Olgas Buzovas menedžeris atklāj detaļas par dziedātājas depresiju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram / buzova86

Par vienu no dziedātājas Olgas Buzovas tuvākajām personām tiek uzskatīts viņas menedžeris Antons Bogoslevskis. Vēl pavisam nesen vīrietis dalījās atmiņās no laika, kad Olga cīnījusies ar depresiju.

Krievijas medijiem Antons atklāj, ka depresija dziedātāju piemeklējusi laikā, kad viņa šķīrās no vīra, futbola zvaigznes Dmitrija Tarasova. Piedzīvojot šķiršanās sāpes, Olga nonākusi tiktāl, ka nevēlējusies dzīvot.

Olgas tuvākie draugi uz maiņām dežurējuši pie dziedātājas guļamistabas durvīm ar cerību, ka viņa sev nenodarīs ko ļaunu. Bogoslevskis uzskata, ka mūziķe pati neapzinās, ka viņas labā tika darīts viss, lai nepaliktu viena.

”Viņa bieži teica – es nevēlos dzīvot, man viss apnicis, es vairs nespēju. Tas biedēja. Mūs tracināja, ka nespējam atrast pareizos vārdus, kuri viņu uzrunātu,” atklāj Antons.

Buzovas menedžeris nenoliedz, ka dziedātāja sākusi badoties, atsakoties no ēdiena un miega. Sievietes tāvoklis pasliktinājusi slava un negatīvā attieksme no sabiedrības sociālo tīklu vidē.

Laikā, kad emocijas bijušas sakāpinātas, Antons skaļi izteicis viedokli, dziedātājai sakot, lai rīkojas tā, kā pati to vēlas, bet, lai neaizmirst, ka viņas suņi nonāks patversmē.

Pēc sarunas ar menedžeri, Olga pamazām atguvusies un pievērsusies savai izaugsmei un rūpēm par mājdzīvniekim. Gadījumā, ja dziedātāja jūt pamatu depresijai, viņa nekavējoties vēršas pie speciālistiem. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu