Trešdienas horoskops: 23. jūnijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jāņu zāļu lasīšana Līgo vakarā.
Jāņu zāļu lasīšana Līgo vakarā. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Horoskops trešdienai, 23. jūnijam.

AUNS

Nežēlo līdzekļus svētku galdam vai vasarīgam piknikam, šī diena būs izdevusies. Taču kontrolē un turi kārtībā rēķinus, jo gluži nevilšus finansēs var ieviesties jukas.

VĒRSIS

Kaut arī tagad iespējams pasūtīt visu gatavu ar piegādi līdz durvīm, tev labāk patiks Jāņu galdu sarūpēt pašam. Nepārcenties. Citādi vakarā būsi tik noguris, ka līgošana nebūs ne prātā.

DVĪŅI

Svaigā gaisā, brīvā dabā - Jāņus svini kopā ar tuviem cilvēkiem, dodoties izbraucienā vai piknikā. Vakars izdevies, bet jāuzmanās no pārgalvības. Ar nakts peldēm un lēkšanu pāri ugunskuram –uzmanīgi.

VĒZIS

Izbaudi Līgo nakts romantiku un burvīgus mirkļus jāņuguns gaismā. Dvēseles stīgās skanēs maigas melodijas. Neļauj sirdī iezagties šaubām, jo šis ir laimīgs laiks.

LAUVA

No tevis staros šarms un šajā Zāļu vakarā par uzmanības trūkumu nebūs jāsūdzas. Ar optimismu un pozitīvismu iegūsi simpātijas. Pāriem jāizvairās no sīkiem sadzīves strīdiņiem.

JAUNAVA

Nemeties bez apdoma Līgo nakts piedzīvojumos, jo pastāv iespējas kaut ko sastrādāt un vēlāk sev jautāt: „Kāpēc man tas bija vajadzīgs?” Ja esi ar kādu kopā, nestrīdies par sīkumiem.

SVARI

Kaut arī cilvēki šodien dzīvo svētku noskaņās, tavas domas kavēsies pie darba. Tik daudz jāpaspēj padarīt! Iespējams, ar darba jautājumiem nodarbosies pat šodien.

SKORPIONS

Vēlme pēc stabilitātes un stiprā pleca sajūtas līdzās. Novērtēsi to, ka esi kopā ar mīļu un uzticamu cilvēku. Brīvajiem ļaudīm var izdoties atrast romantisku papardes ziedu.

STRĒLNIEKS

Neplāno vētrainas izklaides, diez vai no tām gūsi labumu un pozitīvas emocijas. Uzpin vaiņagu, izrotā māju ar jāņuzālēm un līgo kopā ar savējiem šaurā lokā.

MEŽĀZIS

Vēlēsies sajust, ka līdzās ir cilvēks, uz kuru vari paļauties. Labs laiks, lai attiecības virzītu stabilā gultnē. Brīvajiem ļaudīm jāizvairās no neapdomīgiem Līgonakts piedzīvojumiem.

ŪDENSVĪRS

Daudz pozitīvu emociju. Jauka līgošana kopā ar mīļoto. Starp jums valdīs sirsnība un saskaņa. Brīvajiem ļaudīm jāņuguns romantiskajā gaismā iespējas satikt cilvēku, kam būs kāda nozīme dzīvē.

ZIVIS

Ja esi brīvs, tad papardes ziedu visdrīzāk atradīsi, piedaloties līgošanas pasākumā vai izbraucienā. Kādam sirdslietas var sasaistīties ar ārzemju tēmu.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu