Daudzdzīvokļu nama pagalmā Āgenskalnā divus gadus veca meitenīte iekritusi kanalizācijas šahtā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Africa Studio/Shutterstock

Āgenskalna daudzdzīvokļu nama pagalmā divgadīga meitenīte iekritusi kanalizācijas šahtā sarūsējuša vāka dēļ, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Zeļļu ielas daudzdzīvokļu nama pagalmā divus gadus veca meitenīte iekritusi kanalizācijas šahtā, uzkāpjot uz lūkas vāka, kas bija izrūsējis.

Tas noticis vecmāmiņas klātbūtnē. Kanalizācijas akas dziļums bijis ap pusotru metru. Kaulu lūzumu nebija, taču meitenīte guvusi psiholoģisko traumu, slimnīcā konstatēti nobrāzumi un sasitumi.

Nākamajā dienā kanalizācijas lūkas vāku "Rīgas namu pārvaldnieks" gan nomainījis. Iedzīvotāji sašutuši, ka tas izdarīts vien pēc nelaimes, lai gan par bīstamo vāku ziņojuši jau iepriekš. Pirms trim gadiem tur traumējis kāju kāds vīrietis.

"Rīgas namu pārvaldnieka" pārstāve skaidroja, ka mājai piegulošās teritorijas un kanalizācijas lūku vākus apsekojot reizi gadā.

Iedzīvoji pamanījuši, ka arī Ventspils ielā ir bīstama lūka, kurai blakus izveidojies iegruvums. Kanalizācijas lūkas vāka nomaiņu pret drošu konstrukciju "Rīgas namu pārvaldnieks" sola saremontēt tuvākajā laikā un jau iekļāvis veicamo darbu sarakstā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu