Pieaugušo satura modele glabā noslēpumu, kas mēdz biedēt klientus (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Kendisa Klosa ir pieaugušo satura vietnes "OnlyFans" modele, tomēr zem skaistās ārienes slēpjas kāds noslēpums, kas mēdz nobiedēt sievietes fanus.

Kendisa Klosa ir elites kluba Mensa dalībniece. Šajā klubā atrasties iespējams tikai tiem, kuru IQ līmenis pārsniedz 98. Kendisa piebilst, ka neviens netic, ka viņas IQ līmenis ir 136, jo tas ir tikai par četriem punktiem mazāks nekā tiem, kurus parasti sauc par ģēnijiem.

Modele apgalvo, ka matemātika un dabaszinības viņai skolā padevās ļoti viegli. Tiesa, viņa bija ļoti kautrīga meitene. Viņa joprojām ir pārsteigta, ka vīrieši viņu uzskata par pievilcīgu. Lai nenobiedētu sava "OnlyFans" konta sekotājus, Kendisa cenšas neatklāt faktu, ka ir ļoti gudra.

"Mani tuvie draugi zina, bet viņu attieksme pret mani, visticamāk, nemainīsies. Nepazīstami vīrieši, to uzzinot, ir ļoti pārsteigti. Dažiem tas var šķist seksīgi, bet ir arī tādi, kas domā citādi," saka Kendisa.

"Masačūsetsas universitātē es studēju psiholoģiju un ekonomiku, bet 2011. gadā aizgāju un sāku strādāt nekustamā īpašuma biznesā. Sākumā mani vecāki par to ļoti uztraucās, bet pēc tam saprata, ka esmu atradusi sevi biznesā un esmu laimīga," piebilst Kendisa.

Pagājušajā gadā Kendisa atkal uzsāka studijas, taču draugs ieteica viņai reģistrēties vietnē "OnlyFans" un izredzes nopelnīt labu naudu sievietei šķita vilinošākas.

"Potenciālie ienākumi no "OnlyFans" ir daudz lielāki nekā algas ne tikai iesācējam ekonomistam, bet pat profesionālim ar daudzu gadu pieredzi," uzskata skaistule.

Tagad modele nopelna vairāk nekā 16 802 eiro mēnesī. Galvenais, kas viņu šajā biznesā piesaista, ir iespēja dzīvot un strādāt no jebkurienes. Tagad viņa ir laimīga, jo var sevi uzturēt, brīvi ceļojot pa pasauli.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu