Reperis Morgenšterns: Mēs ar Dilāru nedzīvojam kopā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram / influensii

23 gadus vecais Morgenšterns un viņas 21 gadu vecās mīļotās Dilāras attiecības ir bijušas līkloču pārpildītas. Tomēr neskatoties uz šķēršļiem, krievu reperis ir pārliecināts, ka ir saderīgi un kļūs par laimīgu pāri.

Morgenšterna un Dilāras attiecības šobrīd ilgst trīs gadus. Pārim vairākkārt bijušas problēmas, kā rezultātā pāris reiz biju nolēmuši šķirties un iet katrs savu ceļu. Tomēr jau pēc dažiem mēnešiem abi apvienojušies un nu jau atkal tiek dēvēti par pāri. 

"Ar laiku es sapratu, ka viņa man ir vajadzīga. Es no viņas uzlādējos. Domāju, ka nekad tik stipri nevienā neiemīlēšos. Viņa mani pazina vēl pirms es kļuvu slavens. Un citu sieviešu acīs es pastāvīgi redzēju pašlabuma meklētājas. Šobrīd man šķiet, ka monogāmija ir diezgan reāla," stāsta Morgenšterns.

Neskatoties uz tuvību, pāris vēl joprojām nedzīvo kopā. Daniļa Propečernija YouTube raidījumā "Bez dvēseles", reperis paskaidrojis, ka par iemeslu tam ir viņa personīgās sajūtas - viņš ir pārlieku pieradis pie vientulības. 

"Es nedzīvoju ar savu sievieti. Man grūti iedomāties, ka vēl kāds staigātu pa manu māju. Ir sajūta, ka tad es nevarētu vairs izjust brīvību, lasīt repu, darīt muļķības. Bet tagad es pērku jaunu māju. Tai ir 700 kvadrātmetru. Varbūt tur mēs varētu dzīvot kopā. Tur Dilāra varētu sev ierīkot savu stūrīti, un mēs netraucētu viens otram," tā reperis.

Repera attiecības ar jauno meiteni Dilaru tiek uzskatītas par labu nākam krievu zvaigznei. Morgenšterns esot attiecībās ir pārtraucis lietot nelegālas apreibinošas vielas, kā arī vairs neskatās uz citām daiļavām. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu