Valsts policija lūdz atsaukties klientus, kuri zaudējuši naudu ar tūrisma aģentu "BKS Travel"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Maridav/Shutterstock.com

Valsts policija (VP) aicina atsaukties iedzīvotājus, kuri zaudējuši naudu, pērkot ceļojumus no tūrisma aģenta SIA "BKS Travel" ("Infinity Travel").

Maija beigās Patērētāju tiesību aizsardzības centrs (PTAC) apturēja tūrisma aģenta SIA "BKS Travel" licenci.

Rīgas reģiona pārvaldē atrodas kriminālprocess par iespējamām prettiesiskām darbībām no "BKS Travel" pārstāvju puses. Izmeklēšanā iegūtā informācija liecina, ka no iespējamām pretlikumīgām darbībām - pieņemot maksu par tūrisma braucienu organizēšanu, bet nenodrošinot solīto pakalpojumu - ir cietis ievērojams skaits personu.

Izmeklēšanā tiek skaidrots, vai ir notikusi prettiesiska rīcība ar saņemtajiem finanšu līdzekļiem.

Policija aicina atsaukties ikvienu personu, kura nav saņēmusi solīto un apmaksāto pakalpojumu no SIA "BKS Travel". Iesniegumu iespējams adresēt to VP Rīgas reģiona pārvaldes 3.biroja 3.nodaļai Gaujas ielā 15, Rīga, LV-1026. Tāpat iesniegumu var sūtīt uz e-pasta adresi kanc@riga.vp.gov.lv vai izmantojot portālu "www.Latvija.lv".

Policija aicina jau iesniegumā detalizēti aprakstīt apstākļus, kādos tika slēgta vienošanās ar tūrisma aģenta pārstāvjiem.

Tāpat arī policija aicina iesniegumam pievienot apliecinātas kopijas dokumentiem, kas ir saistīti ar noslēgto vienošanos par tūrisma pakalpojumu sniegšanu, apmaksas veikšanu un notikušo saraksti starp personām.

"BKS Travel" reģistrēta 2014.gadā, un tās pamatkapitāls ir 3001 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. "BKS Travel" pieder Krievijas pilsonim Ju

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu