Ekstrasense Merilina Kerro prognozē, vai vakcinācija pret Covid-19 būs obligāta Igaunijā?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Merilina Kerro.
Merilina Kerro. Foto: Ekrānuzņēmums no video

Nesen Krievija paziņoja, ka dažu pilsētu administrācijas plāno ieviest obligātu vakcināciju pret koronavīrusu. Igauņu ekstrasense Merilina Kerro izteikusi prognozes, vai kas līdzīgs varētu notikt arī Igaunijā, ziņo Igauņu medijs "Postimees".

"Es neparedzu, ka vakcinācija pret Covid-19 mums varētu kļūt par obligātu. Katrā ziņā Igaunijā jau tagad ir augsts vakcinācijas līmenis," video saka Kerro.

Viņa arī neuzskata, ka vakcinācija kļūs obligāta citās Eiropas valstīs un ka šāds lēmums kļūs plaši izplatīts. "Man ir sajūta, ka cilvēki to vienkārši pieņem, vakcinējas un vairs neuztraucas," saka Kerro.

Krievijas prezidents Vladimirs Putins pirmdien, 21. jūnijā, brīdināja, ka epidemioloģiskā situācija vairākos Krievijas reģionos pasliktinās, un varasiestādes sākušas apsvērt ideju par regulāru revakcināciju, lai apturētu jaunus vīrusa viļņus.

Varasiestādes mēģina pārliecināt cilvēkus vakcinēties, piedāvājot iespēju laimēt jaunas automašīnas un dzīvokļus, kā arī liekot saprast, ka nevakcinēšanās rezultātā var nākties zaudēt darbu vai ienākumus.

Kremlis piektdien, 18. jūnijā, vīrusa straujajā izplatībā vainoja cilvēku vilcināšanos vakcinēties un nihilismu.

Krievija ir apstiprinājusi četras pašmāju Covid-19 vakcīnas un pārdevusi savu "Sputnik V" vakcīnu daudzām ārvalstīm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu