Marcinkēviča zaudē un nesasniedz savu šīs sezonas pirmo ITF turnīra finālu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Diāna Marcinkēviča
Diāna Marcinkēviča Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas tenisiste Diāna Marcinkēviča sestdien piedzīvoja zaudējumu Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Klostersas W-25 turnīra pusfinālā.

Marcinkēviča (WTA 303.), kura šajā turnīrā bija izlikta ar septīto numuru, pusfinālā ar 1-6, 2-6 zaudēja mājiniecei Ilenai In-Albonai (WTA 451.).

Pusfināla sasniegšana Marcinkēviču atalgos ar 18 WTA vienspēļu ranga punktiem.

Latvijas sieviešu tenisa trešā rakete Marcinkēviča pēdējo reizi kādā no ITF turnīru fināliem spēlēja 2019.gada augusta un septembra mijā turpat Šveicē. Toreiz viņa cieta zaudējumu Verbjē W-25 turnīra finālā.

Ceturtdaļfinālā Marcinkēviča pirmajā setā bija vadībā ar 5-4, pretiniecei, ar ceturto numuru izliktajai čehietei Jesikai Malečkovai (WTA 285.) izstājoties no cīņas.

Marcinkēviča no pirmās kārtas bija brīva, otrajā viņa ar rezultātu 6-4, 6-3 apspēlēja šveicieti Valentīnu Rīzeri (WTA 589.), bet trešajā kārtā ar 4-6, 6-4, 6-0 uzveica Lizu Pigato no Itālijas (WTA 501.).

Marcinkēviča šajā turnīrā piedalījās arī dubultspēlēs, kur kopā ar krievieti Annu Morginu bija izliktas ar ceturto numuru.

Sestdien viņas pusfināla mačā ar rezultātu 4-6, 4-6 cieta zaudējumu pret šveicieti Ženiju Dērstu un polieti Veroniku Falkovsku.

Viņas pirmajā kārtā ar rezultātu 6-1, 6-1 uzveica rīkotāju ielūgumu saņēmušās šveicietis Līviju Airoldi un Martinu Gemperli, bet ceturtdaļfinālā viņas ar 6-4, 6-4 uzvarēja amerikānieti Elaišu Boltoni un Jasmīni Monsuri no Francijas.

Pusfināla sasniegšana katrai no tenisistēm deva 18 WTA dubultspēļu ranga punktus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu