Pagaidām nav zināms, kad Latvijā varētu tikt atvērti "Lidl" veikali

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lidl. Ilustratīvs attēls.
Lidl. Ilustratīvs attēls. Foto: Karolis Kavolelis/Shutterstock

Mazumtirdzniecības uzņēmums SIA "Lidl Latvija" turpina aktīvi meklēt darbiniekus topošajiem veikaliem Rīgā un reģionos. Tiesa, pagaidām par konkrētiem veikalu atklāšanas plāno netiek atklāti.

"Lidl Latvija" pārstāvis Ingars Rudzītis norādīja, ka Jāņu brīvdienu nedēļā uzņēmums negatavojas nākt klajā ar ziņām par veikalu atklāšanu. Viņš uzvēra, ka pašreiz aktuālākā ir vakanču kampaņa, kurā turpinās pieteikumu pieņemšana uz visiem topošajiem Rīgas un reģionu pilsētu veikaliem.

Kā liecina uzņēmuma publiskotā informācija vietnē "nacuzlidl.lv", kā arī dažādos darba meklēšanas sludinājumu portālos, "Lidl Latvija" meklē darbiniekus Rīgā, Tukumā, Ventspilī, Liepājā, Valmierā, Jēkabpilī, Ogrē, Rēzeknē, Jelgavā un Daugavpilī.

Jau ziņots, ka iepriekš "Lidl Latvija" bija paudis, ka pirmos veikalus Latvijā atvērs, tiklīdz to ļaus epidemioloģiskā situācija.

Tāpat vēstīts, ka jūnija sākumā "Lidl Latvija" izsludinājis vairākus simtus jaunu vakanču visā Latvijā.

Rudzītis iepriekš informēja, ka veikalu darbinieku vakances tiek piedāvātas jaunajos veikalos Rīgā un Daugavpilī, kā arī citos "Lidl" veikalos, lai paplašinātu esošās darbinieku komandas.

Lidl" ir pārstāvēts 30 pasaules valstīs ar vairāk nekā 10 500 veikaliem. Baltijas valstīs pašlaik "Lidl" veikali strādā tikai Lietuvā.

Kompānija "Lidl Latvija" reģistrēta 2016.gada oktobrī, un tās pamatkapitāls ir 251,5 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Vācijas "C E - Beteiligungs-GmbH".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu