Pašmāju parkūrists Pāvels Petkuns mijis gredzenus ar ASV populāru pornozvaigzni (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pašmāju parkūrists Pāvels Petkuns, kurš bija pirmais sportists, kuram izdevās uzvarēt "Red Bull" disciplīnu "Art Of Motion" divreiz pēc kārtas, nule par sievu apņēmis ASV populāru pieaugušo filmu zvaigzni Railiju Rīdu.

Pāris par laimīgo notikumu paziņojuši savos "Instagram" profilos. Kāzu ceremonija notika ASV. Paša pie fotogrāfijām no ceremonijas raksta: "Tagad esmu precēts vīrs!!!"

Fotogrāfijas no īpašās dienas ir skatāmas arī jaunās sievas Railijas Rīdas, īstajā vārdā - Ešlijas Matjūsas "Instagram" profilā.

Pāvels Petkuns jeb Paša ir dzimis 1992. gadā. Paša ir populārs parkūrists, kas savu karjeru sportā sācis 2009. gadā. Sportistu atbalsta "Red Bull" un viņš ir aktīvs sociālo tīklu lietotājs, piemēram, "Instagram" viņam seko vairāk nekā 1,4 miljoni fanu. Tāpat karstgalvis aktīvi dalās ar savām sporta veiksmēm un piedalās trakos sociālo tīklu izaicinājumos.

Ešlija Matjūsa, profesionāli pazīstama kā Railija Reida, ir amerikāņu pieaugušo filmu aktrise. Pirms stāšanās pieaugušo filmu nozarē 2010. gadā 19 gadu vecumā viņa strādāja par striptīzdejotāju. Kopš tā laika viņa ir ieguvusi daudzas balvas, tostarp 2016. gada AVN balvu par gada sieviešu izpildītāju.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu