Zināms, kad oktagonā atgriezīsies leģendārais Fjodors Jemeļjaņenko

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Fjodors Jemeļjaņenko
Fjodors Jemeļjaņenko Foto: AP/Scanpix

Populārā jaukto cīņas mākslu (MMA) organizācija "Bellator" izziņojusi datumu, kad nākamo dueli aizvadīs cīņas sporta leģenda Fjodors Jemeļjaņenko.

Kļuvis zināms, ka 44 gadus vecais smagā svara MMA cīkstonis oktagonā atgriezīsies 23. oktobrī, nepilnus divus gadus pēc savas līdz šim pēdējās cīņas. Tobrīd leģendārais cīkstonis būs sagaidījis jau savu 45. dzimšanas dienu.

Tāpat tiek ziņots, ka Jemeļjaņenko nākamo cīņu aizvadīs Maskavā. Šis cīņu šovs būs pirmais, ko "Bellator" jebkad aizvadījis Krievijā. Tiesa, Jemeļjaņenko pretinieks gaidāmajā duelī vēl nav izziņots.

Jemeļjaņenko līgumā ar "Bellator" ir atrunātas vēl divas cīņas, bet iepriekš jau izskanēja runas, ka leģendārais cīkstonis cimdus "uz nagliņas" varētu kārt priekšlaicīgi.

Tomēr sarunā ar "MMA Junkie" Jemeļjaņenko norādīja, ka ir gatavs turpināt cīkstoņa gaitas.

"Es jūtos labi. Esmu priecīgs atgriezties un cīnīties Maskavā. Bija apstākļi, kas mums liedza aizvadīt cīņu ātrāk, bet tagad esmu atpakaļ. Vēl nevaru atpūsties. Strādāju ar jaunākiem puišiem un vēl nevaru viņiem ļaut sevi pārspēt," sacījis cīkstonis.

Kā jau minēts, savu līdz šim pēdējo cīņu par Pēdējo imperatoru dēvētais Jemeļjaņenko 2019. gada izskaņā, kad ar pirmā raunda nokautu tika uzveikts Kvintons Džeksons.

Savas karjeras laikā Jemeļjaņenko izcīnījis 39 uzvaras, piedzīvojot sešus zaudējumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu