Adriana Miglāne gatavojas tiesāties ar PTAC (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram / adrianamiglane

Dziedātāja un influencere Adriana Miglāne pēc PTAC aicinājuma samaksāt 1500 eiro sodu saistībā ar influenceres pārkāpumiem ir nolēmusi stāties pretī patērētāju tiesību uzraugiem tiesas priekšā. Sieviete jau iesniegusi pieteikumu.

Svētdienas rītā Adriana Miglāne savus sekotājus ar īso stāstu starpniecību informēja, ka par negodīgu komercpraksi uzlikto 1500 eiro sodu viņa joprojām uzskata par netaisnīgu. Šī iemesla dēļ jaunā dāma nolēmusi vērsties ar iesniegumu tiesā pret PTAC.

Miglāne atklāj, ka centusies rast izlīgumu ar Patērētāju tiesību uzraugiem, taču piedāvājums noraidīts. 

"Es sūtīju viņiem izlīguma līgumu, piedāvāju no savas puses sakārtot šīs lietas mierīgā ceļā, vienoties par kaut kādu kopsaucēju, ka esmu pilnīgi gatava sadarboties, nākt pretī, sadarboties. Mums nesanāca izlīgt. Viņu atbilde bija skaidra: nē!," pieredzētajā dalās Miglāne.

"Man šausmīgi nepatīk šādas lietas. Es esmu tāda nesamaitāta un naiva, man ļoti negribētos tiesāties, bet šeit nav variantu," uzskata influencere, kura divu gadu laikā "Instagram" reklāmās ieņēmusi aptuveni 3000 eiro, kas, pēc viņas aprēķiniem, ir 125 eiro mēnesī, tāpēc PTAC piemērotais 1500 eiro sods viņai ir būtiski liels.

Miglāne pauž cerību, ka tiesa izlems, kam šajā lietā ir taisnība, bet pagaidām jauniete uzlikto sodu nav nomaksājusi.

Jau iepriekš vēstījām, ka PTAC projektā "Influenceru mārketinga uzraudzība sociālajos tīklos" veica Saulietes un Miglānes "Instagram" profilos īstenoto komercprakšu izvērtēšanu un konstatēja, ka profilos publicēta informācija, kura uzskatāma par patērētājiem adresētu reklāmu, bet influenceres nav patērētājus pienācīgi informējušas par reklāmas paziņojumu komerciālo nolūku.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu