Timmas mīļoto Sedokovu ceļojuma laikā piemeklējušas veselības likstas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Bijusī grupas "VIA Gra" soliste un pašmāju basketbolista Jāņa Timmas sieva Anna Sedokova faniem pastāstīja, ka nākamajā dienā pēc ierašanās Odesā, Grieķijā viņai bijusi smags nātrenes uzliesmojums. Zvaigznes seja bijusi tik piepampusi, ka viņu bijis pat grūti atpazīt.

Anna neizslēdz, ka, atgriežoties mājās, viņa ļoti pārsteidza muitniekus. Turklāt nātreni pavadījušas sāpes, taču slavenība cenšas neskumt un domā pozitīvi.

"Man šis rīts nav pārāk labs. Tā kā sākās akūta nātrenes lēkme un tas ir ļoti sāpīgi, visa mana seja ir piepampusi. Cilvēki muitā būs pārsteigti. Šobrīd esmu ļoti pateicīga par sejas maskām," viņa raksta vietnē "Instagram".

Sedokova neslēpa, ka tā bija visu laiku sliktākā nātrenes lēkme.

"Mana seja piepampa, lūpas kļuva milzīgas, acis pietūka, ķermeni klāja sarkani plankumi, kas niez tik šausmīgi, ka viss, ko es gribu, ir dzert miegazāles un vienkārši aizmigt," raksta Anna.

Dziedātāja arī spekulēja ar psihosomatikas tēmu un atklāja, ka viņa devās pie speciālista, lai "attīrītos" un tad viņa apmeklējusi templi: "Es daudz lasīju, bet nesapratu. Viņi man saka, ka manas nātrenes lēkmes ir tāpēc, ka es nevaru pieņemt kādu konkrētu dzīves situāciju. Es sevī turu kaut kādu aizvainojumu.

Es nepadodos, es cīnos!

Vakar man tika veikta spēcīga injekcija, šodien mēs esam klīnikā, lai attīrītos, dodamies uz templi. Kā teica mans vīrs, mēs viņai [nātrenei] uzbrūkam no visām frontēm."

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu