VIDEO ⟩ "Bija pamatīgs blieziens!" Pārdaugavā pasažieru autobuss ietriecas žogā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Pārdaugavā, Rīgā avārijā iekļuvis pasažieru autobuss, kas kursē maršrutā no Rīgas uz Olaini, iestūrējot vienas privātās teritorijas žogā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Autobuss, pilns ar pasažieriem, iztriecās cauri žogam un no salona viens pēc otra sāk birt ārā satraukti pasažieri – šādu skatu sestdienas, 26. jūnija, vakarā pieredzēja Marinas kundze.

Tieši viņas īpašums blakus Vienības gatves un Ģimnastikas ielas krustojumam tika bojāts, bet, viņasprāt, tā esot mazākā bēda.

"Nu bija tāds blieziens! Paskatījos pa logu, varbūt avārija, nevar taču redzēt. Izgāju, bet viņš jau bija iebraucis. Paldies Dievam, ka cilvēki veseli," stāstīja Marina.

Notikuma aculiecinieki pieļauj, ka lielā karstuma dēļ šoferim sākušās veselības problēmas. Jebkurš pieredzes bagāts braucējs ekstrēmā situācijā nekavējoties spiestu bremzes, bet šajā reizē transportlīdzeklis aizbraucis pārāk tālu.

"Ļoti iespējams, ka vadītājam ir slikti palicis. Vienkārši nav līkumā ierakstījies, jo laiks ir riebīgs," pieļāva aculiecinieks.

Mediķi stāsta, ka pasažieri palikuši neskarti, bet šoferim sniegts nopietns atbalsts un ārstēšanās būs jāturpina stacionārā.

"Cietušais bija guvis vairāku ķermeņa daļu ievainojumus, bija pie samaņas, sniegta palīdzība uz vietas un stabilā stāvoklī cietušo nogādāja slimnīcā tālākās palīdzības saņemšanai," norādīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Inga Vītola.

Pēc atlabšanas ar šoferi strādās ceļu satiksmes negadījumu izmeklētāji un paņemtās analīzes palīdzēs noskaidrot vai vadītājs pie stūres sēdies skaidrā prātā.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu