VIDEO Mairis Briedis sociālajos tīklos atkal provocē "jūtūberi" Džeiku Polu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LETA/Scanpix/Apollo.lv

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis, šķiet, metis izaicinājumu bēdīgi slavenajam "jūtūberim" Džeikam Polam, kurš tagad ir ielauzies arī sporta pasaulē.

Briedis sociālajā tīklā "TikTok" publicēja video, kur pēc treniņa viņš noplēš savu t-kreklu, uz kura ir Džeika Pola un Tairona "Izredzētā" Vudlija foto. Krekla driskas, kur redzams Džeiks Pols, pašmāju bokseris iemet mucā un piešķiļ uguni.

Bokseris sociālajā tīklā "Instagram" zem video raksta: "Nākamā nodaļa!" Tas liek domāt, ka latvietis patiesi gribētu mērīties spēkiem ar Polu.

Brieža fani uz mesto izaicinājumu reaģējuši divejādi - daļa ir vīlušies boksera izgājienos un raksta, ka "Džeikam Polam būtu vienalga par Briedi", daļa atbalsta bokseri un uzsver, ka Briedis cīņu varētu vinnēt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mairis Briedis (@mairisbriedis) 

Jāatzīst, ka šī nav pirmā reize, kad Briedis metis izaicinājumu Džeikam Polam. Pēdējo reizi uz cīņu viņš aicināja arī Džeika brāli Loganu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mairis Briedis (@mairisbriedis)Džeiks Pols šā gada 28. augustā tiksies ar vēl vienu bijušo UFC 77 kilogramu divīzijas cīkstoni - "YouTube" zvaigznes pretinieks būs neviens cits kā bijušais UFC 77 kilogramu divīzijas čempions Tairons "Izredzētais" Vudlijs.

Džeiks Pols šā gada 28. augustā tiksies ar bijušo UFC 77 kilogramu divīzijas cīkstoni - "YouTube" zvaigznes pretinieks būs neviens cits kā bijušais UFC 77 kilogramu divīzijas čempions Tairons "Izredzētais" Vudlijs.

Toties Mairis Briedis nākamo cīņu varētu aizvadīt vasaras beigās vai rudens sākumā. "Vasaras beigas vai agrs rudens sākums būtu pēdējais brīdis, kad tiks aizvadīta nākamā cīņa," Brieža plānus atklāj viņa menedžeris Raimonds Zeps, kurš norādīja, ka IBF arī noteikusi obligāto pretendentu. "Nākamais pretinieks būs Cesļaks."

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu