"Tas ir pasaules karš." Nurmagomedovs prognozē Makgregora cīņas iznākumu un komentē vieglā svara divīziju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors un Dastins Porjē
Konors Makgregors un Dastins Porjē Foto: Reuters/ScanPix

Bijušais UFC vieglā svara čempions Habibs Nurmagomedovs sarunā ar portālu "RT Sport" atklāja savas domas par gaidāmo Konora Makgregora un Dastina Porjē dueli.

Makgregors un Porjē šā gada sākumā aizvadīja savu otro savstarpējo dueli, kurā pārāks ar otrā raunda tehnisko nokautu bija amerikānis. Toreiz Makgregors cīņas pirmo raundu uzvarēja, tomēr tā gaitā uzņēma vairākus smagus Porjē "cirtienus" pa priekšējo kāju.

Tā rezultātā tika ierobežota īru cīkstoņa spēja kustēties, kas savukārt noveda pie Porjē uzvaras ar tehnisko nokautu.

Pats Makgregors gan ir izteicies, ka pirms šīs cīņas atšķirībā no pagājušā dueļa viņš vairs nebūs "jaukais puisis", kā arī viņš esot pilnībā sagatavojies Porjē uzbrukumiem pa viņa kājām.

Nurmagomdeovs, līdzīgi kā daudzi citi apskatnieki, jau pirms abu cīkstoņu šā gada pirmā dueļa izteicās, ka īru cīkstonim lielas izredzes uz panākumu ir tikai pirmajā raundā.

Runājot par gaidāmo dueli, Nurmagomedovs savas domas nav mainījis: "Notiks tas pats, kas iepriekšējās cīņās. Ja duelis beigsies pirmajā raundā, tad uzvaru izcīnīs Konors. Sākoties otrajam raundam, kā arī tālāk labākas izredzes uz panākumu ir Dastinam."

Tāpat Nurmagomedovam tika vaicāts viņa viedoklis par vieglā svara divīziju, kurā viņš ilgu laiku bija dominējoša figūra.

"Divīzija ir labi nokomplektēta. Brazīlieši - Čārlzs Oliveira un Rafaels dos Anjoss. Arī amerikāņi ir labi pārstāvēti. Dastins Porjē, Džastins Geiči, Maikls Čendlers. Varētu teikt, ka tas ir pasaules karš, ņemot vērā, ka divīzijā ir brazīlieši, amerikāņi, krievi. Šī divīzija allaž ir bijusi pati interesantākā un spēcīgākā. Gada beigās būs ļoti interesanti," piebilda Nurmagomedovs.

UFC prezidents Deina Vaits nav slēpis, ka nākamais pretendents uz Čārlzam Oliveiram piederošo vieglā svara jostu būs tieši Makgregora un Porjē dueļa uzvarētājs. Abi vīri trešo reizi savu karjeru laikā oktagonu dalīs agrā 11. jūlija rītā pēc Latvijas laika.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu