"Ziņas par grandiozu koncertu publika nespētu uztvert nopietni." Festivāla "Positivus" rīkotāji nāk klajā ar paziņojumu (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Positivus 2019 otrā diena: Grupas "Royal Blood" uzstāšanās
Positivus 2019 otrā diena: Grupas "Royal Blood" uzstāšanās Foto: Jānis Škapars/TVNET

Ieilgušās Covid-19 pandēmijas dēļ festivāls "Positivus" notiks nākamajā gadā no 15. jūlija līdz 16. jūlijam, informē pasākuma rīkotāji.

Viņi norādīja, ka lielākā daļa festivāla programmas bija apstiprināta un ilgu laiku tika gaidīts piemērotāks brīdis tā izziņošanai, tomēr pandēmija tikai pieņēmās spēkā un "ziņas par grandiozu vasaras brīvdabas koncertu publika nespētu uztvert nopietni".

Organizatori atzīmēja, ka jau šovasar notiks daudzi pasākumi, kur cilvēki, kas saņēmuši vakcīnu, varēs tos apmeklēt un piedzīvot bez nekādiem ierobežojumiem, tomēr tādu pasākumu kā "Positivus" rīkošana ir saistīta ar kopējo situāciju visā pasaulē, jo mākslinieku pārvietošanās ir sarežģīta vai pat neiespējama dažādu ieviesto noteikumu dēļ, tādēļ šovasar festivāls ar daudzu ārzemju mākslinieku piedalīšanos nenotiks.

Pasākuma rīkotāji uzsvēra, ka visas 2020.gada un 2021.gada festivāla biļetes būs derīgas uz 2022.gada festivālu. Savukārt biļešu tirdzniecību uz 2022.gada festivālu plānots sākt ne ātrāk par septembri līdz ar pirmo mākslinieku paziņošanu. Tomēr, kā uzsvēra festivāla organizatori, paziņojuma laiku var ietekmēt pandēmijas gaita.

"Mēs nevēlamies sākt izziņot festivāla programmu, pirms Covid-19 pandēmija nav normalizējusies tādā apjomā, lai 2022.gada festivāla norisi var prognozēt kā kaut cik reāli iespējamu," pauda rīkotāji.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu