Ginta Valdmaņa mīļotā dalās ar valdzinošām gaidību laika fotogrāfijām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram / jekaterina

Populārā fitnesa trenera Ginta Valdmaņa mīļotā Jekaterina ir pāra pirmdzimtā gaidībās. Īpašo laiku sieviete iemūžinājusi skaistās fotogrāfijās, kuras nu redzamas arī sociālo tīklu vietnē "Instagram".

Fitnesa kluba "Squad Hour" trenere un Ginta Valdmaņa mīļotā Jekaterina Sidorova bērniņa gaidību laikā savus sekotājus aizvien priecē ar jaunām fotogrāfijām, dalās sajūtās un pārdomās, īpašo dienu gaidot.

"2 nedēļas līdz kāzām, 2 mēneši līdz meitiņas piedzimšanai. Mēs Tevi mīlam un ļoti gaidām," tā zem vienas no fotogrāfijām raksta Jekaterina.

Aizvadot 35. dzimšanas dienas svinības, Jekaterina publicējusi vēl kādu fotogrāfiju atzīstot, ka aizvadītais gads viņai atnesis labāko dzīves dāvanu - mīļoto cilvēku un mazuli.

"Kā ikviena sieviete, arī es vēlējos satikt īstu vīrieti. Paldies visumam par tik dārgu dāvanu. Apzinīgs vecums. Viss ir pareizā laikā, ar pareizo cilvēku," stāsta Jekaterina.

Gints un Jekaterina sāka romantiskas attiecības pērnā gada nogalē. Kā iepriekš vēstījām, abi tuvākajā laikā kļūs par precētu pāri, un jau augustā sagaidīs savu pirmdzimto.

Arī pats Valdmanis vairākkārt licis noprast, ka viņam nav šaubu, ka topošā sieva un bērniņa māte Jekaterina būs lieliska sieva un māte.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu