Ševčenko: Tagad pats galvenais ir atjaunot spēkus (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Ukrainas futbola izlases galvenais treneris Andrijs Ševčenko paudis gandarījumu par savas vadītās komandas iekļūšanu Eiropas čempionāta (EČ) ceturtdaļfinālā. Viņš gaida smagu cīņu ar Anglijas valstsvienību. 

Ukrainas izlase ar vārtiem pagarinājuma kompensācijas laikā ar rezultātu 2:1 pārspēja Zviedrijas valstsvienību, pirmo reizi vēsturē iekļūstot Eiropas čempionāta ceturtdaļfinālā. 

"Lai sasniegtu rezultātu, ir jābūt ticībai un izturībai. To arī spēlētāji laukumā parādīja," Ukrainas mediji citē Ševčenko izteikumus. "Anglijai ir spēcīgs sastāvs, tā ir spēcīga komanda ar labiem izpildītājiem un dziļu rezervistu soliņu. Skatījos viņu spēles pirmo pusi ar Vāciju. Tā ir ļoti spēcīga komanda, un es to ļoti labi zinu. Anglijas valstsvienībai ir ļoti labs treneris. Mēs saprotam, cik grūts šis mačs būs."

Anglijas komanda astotdaļfinālā ar 2:0 pieveica principiālo pretinieci Vāciju. 

"Tagad pats galvenais ir atjaunot spēkus. Sāksim gatavoties spēlei ar Angliju. Centīsimies viņiem uzspiest to, kas mums ļautu sasniegt pozitīvu rezultātu. Pēc treniņa Glāzgovā dosimies uz Romu," sacīja Ševčenko. 

Anglijas un Ukrainas ceturtdaļfināla spēle risināsies 3. jūlijā Romā plkst. 22.00 pēc Latvijas laika. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu