Intars Busulis arī atceļ plānotos koncertus Dzintaru koncertzālē: Gaidījām līdz pēdējam mirklim... (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dziedātājs Intars Busulis
Dziedātājs Intars Busulis Foto: Zane Bitere/LETA

Neskatoties uz to, ka ar daļējiem ierobežojumiem koncertus un pasākumus ir atļauts rīkot valstī, pulka plānoto festivālu un koncertu tiek atcelti. Arī mūziķis Intars Busulis sociālajos tīklos paziņoja, ka plānotās uzstāšanās Dzintaros tiek atceltas.

"Tik ļoti žēl, tomēr arī šajā gadā ar klausītājiem Dzintaros tikties nevarēsim. Gaidījām līdz pēdējam brīdim un esam spiesti koncertus atcelt valstī noteikto ierobežojumu dēļ," vietnē "Instagram" video formātā latviešu un krievu valodā Busulis uzrunā savus fanus.

Busuļa koncerti sākotnēji bija plānoti 2020. gada 1. un 2. jūlijā, bet pēc tam tika pārcelti uz šī gada 8. un 9. jūliju. Taču tagad kvēlākie atbalstītāji saņems naudu atpakaļ par iegādātajām biļetēm.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Intars Busulis (@intarsbusulis)

Sekotāji pie Busuļa ieraksta "Instagram" izrādīja savu sašutumu, kāds pat komentēja, ka speciāli esot sapotējies, lai varētu apmeklēt koncertu.

Jau vēstījām, ka arī mūziķe Aminata Savadago ir atcēlusi savu gaidāmo koncertu, skaidrojot, ka "ja mēs rīkosim koncertu tikai vakcinētiem - cik cilvēku varēs nākt uz manu koncertu? Es nezinu, cik cilvēki no maniem skatītājiem ir vakcinēti, un, ņemot vērā, vakcinēšanās tempus lielākā daļa, visticamāk, atnākt nevarēs! Man arī nav tiesības prasīt cilvēkiem vakcinēties koncerta dēļ!".

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu