Kaspars Mauriņš nokļuvis slimnīcā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram / kasparsmaurins

Ētera balss un Latvijas Radio 2 direktors Kaspars Mauriņš hroniskas kaites dēļ jūnija vidū nokļuvis slimnīcā. Ārstējoties slimnīcas palātā, Mauriņš turpinājis attālināti strādāt.

Vēl pavisam nesen radio personība sociālajos tīklos publicēja foto no Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas, sekotājiem radot satraukumu un bažas par vīrieša veselības stāvokli.

Foto: Ekrānuzņēmums

Sarunā ar PDz viņš pastāstīja – neplānoti nonācis slimības gultā, jo par sevi pēkšņi likusi manīt kāda hroniska kaite. "Jā, nonācu slimnīcā, man bija jāpaārstējas. Tā hroniskā kaite ik pa laikam mani nomoka," atklāja radio personība. Pēc teju nedēļas, kas pavadīta slimnīcā, viņš jūtas jau krietni labāk.

"Ārsti mani mēģina savest kārtībā, un ir tā pamatīgāk pieķērušies slimības iemeslu meklēšanai, lai man te atkal nav jāatgriežas. Esmu ticis labās rokās, ceru, ka izdosies sakārtot manu veselību," atzina Mauriņš.

Viņa neplānotās prombūtnes laikā bija apstājušies nozīmīgi darbi radio.

"Man ir sajūta, ka darbā esmu neaizvietojams. Ir aktuālas lietas, kuras bez manis nevar virzīties uz priekšu, piemēram, projekts Gadsimta garākā Līgo dziesma un koncerts Radio Imantdiena, tādēļ man ir jāstrādā arī slimnīcā. Radio darbā visu laiku iet karsti – viens projekts nomaina citu. Patīkami, ka cilvēki mūs klausās, radio reitingi atkal ir kāpuši," gandarīts ir Latvijas Radio 2 direktors.

Mauriņš atzīst, ka ņemot vērā slimnīcas šī brīža režīmu, par viņa tuvāko sabiedroto ir kļuvis viedtālrunis - ar tā palīdzību viņš sazinās ar tuviniekiem.

"Slimnīcā joprojām ir kovidrežīms, nekur diži nevar staigāt, bet nav arī kā cietumā. Turklāt jaunajās telpās jūtos gluži kā ārzemēs," par apstākļiem ārstēšanās iestādē izsakās Kaspars.

Mauriņš par uzturēšanos slimnīcā nesūkstās. Personāls esot iejūtīgs, maltītes – apetīti rosinošas. Brīžos, kad Kaspars neuzmana kolēģu darbu, viņš slimnīcā skatās Netflix seriālus un lasa grāmatas. Somu autores Eves Hietamies grāmata "Tētis uz pilnu slodzi" par bērnu audzināšanu viņam kā maza dēliņa tētim bijusi īpaši noderīga.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu