Dziedātājas MakSim jaunākā mūzikas videoklipa producents nomiris. Viņš bija inficējies ar koronavīrusu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas plašsaziņas līdzekļi ziņo, ka dziedātājas MakSim komandu pārņēmis Covid-19. Pati zvaigzne šobrīd atrodas mākslīgajā komā. Popzvaigznes režisore atrodas slimnīcā, bet nu kļuvis zināms, ka slimnīcā gājis bojā videoklipu producents Vadims Šatrovs, vēstī portāls "StarHit".

Publiski par Šatrova nāvi paziņoja viņa sieva Žanna Karabaļajeva. Arī viņa un viņu bērns tagad mēģina atgūties no Covid-19.

"Šodien no rīta mans vīrs Vadims nomira. Plaušu bojājumi bija 55%. Draugi, es esmu man nesaprotamā situācijā... Kovids ieradās manā ģimenē un atņēma man un Sofijai Vadimu! Es nekad neesmu bijusi tādā situācijā manā dzīvē," teikusi Žanna.

45 gadus vecais Vadims Šatrovs bija pazīstams ar savu darbu mūzikas videoklipu veidošanā, fotogrāfijas un mūzikas disku dizaina jomā. Viņš sadarbojās ar tādām zvaigznēm kā Dima Bilans, Jurijs Ševčuks, Boriss Grebenščikovs un citi.

Šatrova pēdējais veikums ir dziedātājas MakSim klips dziesmai "Paldies". Ir zināms, ka Vadims tika hospitalizēts ar Covid-19 ilgi pirms dziedātājas. Pats Vadims pēdējā ierakstā sociālajos tīklos rakstīja, ka domā "cīnīties par savu dzīvību".

Video: МакSим - "Спасибо"

Atgādinām, ka 16. jūnijā kļuva zināms, ka 38 gadus vecā dziedātāja MakSim ar akūtu pneimoniju tika hospitalizēta vienā no Maskavas klīnikām un viņai bija aizdomas par Covid-19.

Zvaigznei bija teju 40 grādus augsta temperatūra, smags klepus, vājums. Viņas plaušas pneimonija bija skārusi ap 40 procentiem. Koronavīrusa testi bijuši negatīvi. Ārsti izmēģināja neinvazīvu plaušu ventilāciju, un pēc tam viņi iemidzināja MakSim mākslīgā komā un savienoja ar plaušu ventilatoru.

Dziedātāja MakSim audzina divas meitas - 12 gadus veco Aleksandru un 6 gadus veco Mariju. Tagad meitenes atrodas tuvinieku uzraudzībā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu