"Pirms randiņiem uzstāju uz sazvanīšanos." Sieviete - balss fetišiste - atklāti par "vienīgo sev svarīgo kritēriju"

Foto: Nubefy/Shutterstock
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

"Ļaujiet man izteikties skaidri - balss, kas nāk no vīrieša mutes, ir vienīgais kritērijs, kas man ir svarīgs," portālam "Cosmopolitan" savu stāstu uztic sieviete, kas, kā sevi dēvē pati, ir balss fetišiste.

Teilore ir godīga - ja viņu randiņā sagaida vīrietis ar zemu, dūmakainu balsi, viņu nemaz neinteresē, vai viņam pieder tikai divi krekli, no kuriem viens skaitās izejamais. Šāds vīrietis viņu interesēs daudz vairāk par nepārliecinošu un trīcošu: "Ak, sveika!"

"Mani neinteresē - tas tik pat labi varētu būt Maikls Džordans, bet, tici man - pēc 20 minūtēm es būšu mājupceļā, jo manas dzīvokļa biedrenes neeksistējošais kaķis ir pazudis. 

Saprotams, mēs nevaram mainīt to, kā izklausāmies. Tāpat ir runas defekti - pati līdz pamatskolai nevarēju izrunāt burtu "r". Es to nenosodu, bet, klau, man patīk tas, kas man patīk un, manuprāt, vīrieši ar zemāku balss tembru ir īpaši stilīgi. Ja pie manis pienāks vīrietis ar dūmakainu baritonu - paņem mani tagad un tūlīt, un neaizmirsti katru darbību aprakstīt arī vārdos," stāsta Teilore.

Foto: Brazhyk/Shutterstock

Viņa atklāj, ka kļūst uzbudināta, skatoties filmas ar saviem mīļākajiem aktieriem, kurus nolūkojusi pēc balss, kā arī viņas elpa aizraujoties, kad viņai tīkamā balsī viņu uzrunā kāds svešinieks.

"Tieši tāpēc es uzstāju uz sazvanīšanos pirms randiņa.

Ja kāda balss liek manai "kājstarpei dziedāt", es būšu īstajā garastāvoklī un uzbudināta vēl pirms viņš man būs nopircis kokteili. Ja man dzirdētais nepatiks, vienkārši atvainošos un pateikšu, ka manā dzīvē negaidīti atgriezies mans bijušais," atklāj Teilore.

Viņa stāsta, ka reiz gan tikusi pamatīgi apmuļķota.

"Kāds vīrietis mani apveda ap stūri četras, veselas četras reizes! Viņš izmantoja ierīci, kas izmaina balsi. Kad to uzzināju, bažījos par to, ka viņa normālā balss neatbildīs manām gaidām un izjauks to, ko līdz šim piedzīvojām. Uzminiet nu! Tā arī bija," atminas Teilore.

Viņa vērš uzmanību, ka apzinās, ka viņas vēlmes ir ļoti specifiskas, taču aicina nevienu nenosodīt, vispirms nepadomājot pašam par sevi.

"Varbūt ir iespējams, ka jūs nesatiktos ar kādu, kas īsāks par 1,90 m vai varbūt kādu, kurš grauž nagus vai valkā apavus bez zeķēm? Katram savs," uzskata Teilore.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu