Roberto pastāsta un parāda, kā atpūšas pie mammas Sardīnijā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Kamēr televīzijas Rīga TV24 pavāršovam "La Dolce Vita" ir vasaras atvaļinājums, tā vadītājs, šovmenis Roberto Meloni atpūšas Sardīnijā, dzimtajā Ardaras pilsētiņā pie mammas Gavinas un palīdz atgūties viņai pēc pārciestajām veselības problēmām.

Lai arī Roberto jau daudzus gadus par savām mājām sauc Latviju, no darba brīvajos brīžos viņš allaž lido pie ģimenes, kas dzīvo Itālijas salā Sardīnijā. Ar ģimeni Roberto ir ļoti cieša saikne. Roberto sarunā ar "Apollo.lv" teic, ka viņam televīzijā ir saprotoši un lieliski darba devēji, kas mazliet ātrāk sakārtoja viņam atvaļinājumu un palaida Roberto uz Sardīniju. Par to Roberto ir ļoti pateicīgs, jo viņa mammai Gavinai bija radušās veselības problēmas.

"Mamma pirms trim nedēļām nokrita un mazliet sasitās. Labi, ka viņai bija iespēja ātri sazināties ar manu māsu Rozu, kas netālu dzīvo un laikus tika sniegta mammai palīdzība. Sākotnēji jau likās, ka kritiena laikā ir kaut kas lauzts. Par laimi es arī ātrāk varēju lidot uz mājām un kontrolēt situāciju ar mammas veselības stāvokli. Mēs esam pieci bērni saviem vecākiem, bet mums katram ir savas lietas, tādēļ jāsaka paldies māsai Rozai, kas par mammu no mums visiem rūpējas visvairāk," sarunā ar "Apollo.lv" pastāsta Roberto, kurš pie mammas jau ciemojas no 19. jūnija.

Viņš atklāj, ka aizlidot no Latvijas bijis ērti un bez sarežģījumiem. "Esmu vakcinējies pret Covid-19, bet biju veicis arī testu, kuru gan neviens Itālijas lidostā nepārbaudīja," viņš piebilst.

"Paldies Dievam, ka viss ir tā izvērties un mammai ir labāk ar veselību. Protams, būs par viņu jārūpējas vēl vairāk. Sardīnijā palikšu visu jūliju. Tāpat kā Latvijā arī Sardīnijā ir silts un saulains laiks. Kā jau zināms, man patīk labi paēst. Latvijā ierobežojumu laikā bija slēgtas sporta zāles, tāpēc biju mazliet palaidies slinkumā. Tagad, atbraucot uz savu dzimto Ardaras pilsētiņu, esmu atsācis trenēties pie savas privātās treneres Džovannas četras reizes nedēļā.

Protams, turpinu arī garšīgi paēst. Kopā ar mammu gatavojam itāliešu ēdienus un ar jaunām receptēm iepazīstinu savus sociālo tīklu sekotājus.

Viņi ir sajūsmā. Savukārt brīvajos brīžos braucu uz jūru peldēties un izbaudu vienkārši mieru, " savā Sardīnijas vasaras atvaļinājumā "Apollo.lv" ļauj ielūkoties Roberto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roberto Meloni (@robertomeloni)

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu